Mallika Thai Food

Adres
Bandastraat 68, 1335 JW Almere
Telefoon
036 - 8449859
Nationale Dinerbon Almere Mallika Thai Food
Nationale Dinerbon Almere Mallika Thai Food
Nationale Dinerbon Almere Mallika Thai Food
Nationale Dinerbon Almere Mallika Thai Food

Wilt u graag met uw dinercheque de Thaise cuisine leren kennen? Of bent u al zeer goed bekend met de Thaise keuken en een groot fan? Breng dan ook zeker eens een bezoek aan restaurant Mallika Thai Food. U bent aldaar van harte welkom om met uw dinercheque de grote variëteit aan heerlijke specialiteiten die de Thaise keuken rijk is te gaan ontdekken. Het restaurant beschikt over slechts 9 tafeltjes, dus reserveren is aan te raden wanneer u verzeker wilt zijn van een plekje! Kom gezellig langs met familie, vrienden of collega’s en geniet van een ongedwongen avond vol lekker eten en gezelligheid.

Op de menukaart van restaurant Mallika Thai Food staan een heleboel specialiteiten, die qua smaak en pittigheid erg uiteen lopen. Begin de avond met een voorgerecht van ‘Tod Man Plaa’. Dit zijn heerlijke Thaise Viskoekjes. Ook kunt u kiezen uit gegrild varkensvlees in zoete saus of mild gekruide kip en gamba’s in deeg. Ook het aanbod van hoofdgerechten is uitgebreid en bevat de lekkerste gerechtjes met vis, vlees of vegetarische ingredienten. Wat dacht u van gebakken noofles met garnalen, rundvlees, varkensvlees of kip, of van garnalen in curry saus met kokosmelk. U kunt naast losse gerechten ook door de chef samengestelde menu’s bestellen, zoals het theater menu voor twee personen of het opera menu voor drie personen!

Mallika Sokool, de eigenaresse van restaurant Mallika Thai Food, hoopt u snel welkom te mogen heten in haar Thaise restaurant. Vergeet bij uw bezoek niet om ook uw dinercheque mee te nemen!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen