Chapeau

Adres
Straat van Florida 1, 1334PA Almere
Telefoon
036 5496244
Nationale Dinerbon Almere Chapeau
Nationale Dinerbon Almere Chapeau
Nationale Dinerbon Almere Chapeau

Lijkt het u wel leuk om eens anders dan anders uit eten te gaan, op een plek waar u wel met uw dinerbon kunt betalen? Dan hebben wij nu een uniek voorstel voor u. U bent met uw dinercheque namelijk van harte welkom om te komen genieten van de kookkunsten van de studenten van de ROC Flevoland in een volledig door deze studenten gerund restaurant. Het restaurant heet Restaurant Chapeau en u vindt het in het pand van ROC Flevoland aan de Straat van Florida 1. Het restaurant heeft een industriële look, maar is toch romantisch door de liefelijk ingedekte tafels met chique, hagelwitte tafellakens. De studenten leren in dit restaurant wat het inhoudt om een echte chef te zijn of om een restaurant te runnen, en u kunt voor een zeer lage prijs genieten van een geheel verzorgd diner.

De studenten bereiden voor u van verse en smaakvolle ingrediënten een meer gangen diner. Waar dit diner uit bestaat, dat verschilt per avond. Een voorbeeld van wat u kunt verwachten met uw dinerbon is een amuse, een voorgerecht van carpaccio met pesto, Parmezaanse kaas en pijnboompitten, heerlijke verse soep, een hoofdgerecht met pasta, zalm en courgette en een heerlijk nagerecht van chocolade lava cake met zoete aardbijen. De avond sluit u af met een lekker kopje koffie en een macaron.

Wilt u graag eens langskomen bij dit restaurant met uw dinercheque? Houdt dan de facebook van het restaurant in de gaten en laat weten met hoe veel personen u zou willen aanschuiven. Het team van Restaurant Chapeau hoopt u snel welkom te mogen heten in hun restaurant!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen