Paviljoen Cnossen Leekstermeer

Adres
Meerweg 13, 9312 TC Roden
Telefoon
0594 - 512073
Nationale Dinerbon Roden Paviljoen Cnossen Leekstermeer
Nationale Dinerbon Roden Paviljoen Cnossen Leekstermeer
Nationale Dinerbon Roden Paviljoen Cnossen Leekstermeer
Nationale Dinerbon Roden Paviljoen Cnossen Leekstermeer
Nationale Dinerbon Roden Paviljoen Cnossen Leekstermeer

Tussen Drenthe en Groningen ligt een idyllisch gebied. Hierin ligt het Leekstermeer, een prachtig stukje natuur waar men met veel plezier de watersport beoefend. Het uitzicht aan de oever is zeer bijzonder en dan verbaasd het natuurlijk niemand dat hier een paviljoen is gesitueerd. Het paviljoen in kwestie is Cnossen. Met een prachtig interieur en een adembenemend terras zal het niemand verbazen dat het met regelmaat vol zit. Toch kunt u er met een dinerbon meestal wel terecht.

Onder het genot van een wijntje de zon achter de rietkragen zien verdwijnen is niet voor iedereen. Maar voor velen is het een ervaring die niet regelmatig genoeg voorkomt. Bij Cnossen maken ze deze ervaring bijzonder. Want het draait natuurlijk niet alleen om het uitzicht.

Bij het paviljoen is het van levensbelang dat de kaart goed aansluit op het natuurschoon. Met een kaart die alleen op de Franse keuken is gebaseerd kan dat niet. Dus heeft de chefkok zich laten verleiden door smaken uit andere keukens. Het eindresultaat sluit bijna naadloos aan op het uitzicht. Maar de chef heeft ook nagedacht over het lot van de kinderen. Met een speciale kinderkaart heeft hij het voor elkaar gekregen dat alle kinderen, jong en oud, zonder mopperen hun bord leeg eten. Hier houdt de kindvriendelijkheid niet op. Er is ook een kinderkamer aanwezig waar de kleintjes uren zoet gehouden kunnen worden. Ook is er op steenworp afstand van het restaurant een speltuin en in het meer ligt een speelvlot.

Ze staan te trappelen bij Cnossen om u een onvergetelijke herinnering te geven of misschien geeft u dit paviljoen liever cadeau? Dat kan natuurlijk met de Dinerbon.

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen