Het Wapen van Drenthe

Adres
Heerestraat 1, 9301 AC Roden
Telefoon
050 5019192
Nationale Dinerbon Roden Het Wapen van Drenthe
Nationale Dinerbon Roden Het Wapen van Drenthe
Nationale Dinerbon Roden Het Wapen van Drenthe

Als u een weekendje weg bent in de Kop van Drenthe, is dit een mooie gelegenheid om uw Dinercheque te besteden. Kom eens dineren bij Het Wapen van Drenthe in het centrum van Roden! Dit sfeervolle hotel en restaurant is toegankelijk voor iedereen, ongeacht of het hotelgasten zijn of niet. Ook u bent hier van harte welkom voor een verassende maaltijd en een mooi glas wijn. Neem dan ook gerust uw Dinerbon mee.

Ga lekker warm binnen zitten bij de open haard óf neem plaats op het zonnige terras. Dit terras is zelfs in 2015 uitgeroepen tot het beste terras van Drenthe! Dit geeft dus echt een extra dimensie aan uw etentje. Terwijl u achterover leunt doet het bediening- en keukenteam er alles aan om uw avond tot in de puntjes te verzorgen. Bestel bijvoorbeeld met uw Dinercheque het wisselende maandmenu van vier gangen. Een wijnarrangement maakt het geheel compleet! Uiteraard is a la carte bestellen ook mogelijk. Kies één van de heerlijke gerechten, zoals gelakte eendenborstfilet met gekarameliseerde appel, Zuid-Amerikaanse tournedos met pepersaus, zeewolffilet met salsa verde of een groentepannetje met pompoen. De gerechten bestaan uit verse en lokale producten, geïnspireerd door het allerlekkerste van het seizoen. Dit kunt u nu allemaal zelf ervaren door hier te komen eten met uw Dinerbon!

Wilt u iets feestelijks doen met uw Dinercheque? Denk dan eens aan een high tea bij Het Wapen van Drenthe. Dit kan al vanaf twee personen! U krijgt dan onbeperkt thee, sandwiches, scones, slagroomsoesjes, muffins en nog veel meer. Genieten geblazen!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen