De Oringer Marke

Adres
Hoofdstraat 9, 7873 BB Odoorn
Telefoon
0591 519 000
Nationale Dinerbon Odoorn De Oringer Marke
Nationale Dinerbon Odoorn De Oringer Marke

Bij de Oringer Marke geniet u met uw Dinercheque van rust, gastvrijheid en gezelligheid. Dit mooie hotel/restaurant is gelegen aan de brink van het Drentse dorp Odoorn. Omring door de prachtige Drentse natuur, is het een ideaal uitgangspunt voor fiets- en wandeltochten. Op nog geen zeven kilometer afstand vindt u ook Emmen met uiteraard het beroemde dierenpark.

De Oringer Marke is een hotel, maar beschikt ook over een heerlijk restaurant. Dagelijks is hier de keuken geopend van 12 uur ’s middags tot 8 uur ’s avonds. U kunt hier dus de hele dag genieten van heerlijke hapjes en drankjes. ’s Middags doet u zich bijvoorbeeld tegoed aan een uitgebreide lunch of een lekker kopje koffie met gebak. Een ook de borrel met goede wijnen en bittergarnituur is hier niet te versmaden.

Op de uitgebreide dinerkaart van de Oringer Marke staan diverse heerlijke voor-, hoofd- en nagerechten. Deze worden door het koksteam bereid met enkel dagverse producten van de beste kwaliteit. U stel uw menu a la carte samen of u laat zich door de chef en het seizoen inspireren met het speciale seizoensdiner van drie gangen. Deze wisselt met het seizoen mee en bevat altijd de specialiteiten van dat moment! Ook aan de kleintjes is gedacht met lekkere kindermenu’s. Voor grote groepen zijn er bij de Oringer Marke ook vele buffetmogelijkheden en bijvoorbeeld koffietafels. Informeert u gerust eens naar de vele mogelijkheden die zij te bieden hebben.

U geniet na uw diner nog lekker na in de comfortabele lounge en ook kunt u uw diner combineren met een avondje bowlen. Parkeerplaatsen te over en op warme dagen is het mooie terras geopend. Komt u snel eens met uw Dinercheque genieten?

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen