Golden Garden

Adres
De Wielewaal 20, 7905 GZ Hoogeveen
Telefoon
0528-266823
Nationale Dinerbon Hoogeveen Golden Garden
Nationale Dinerbon Hoogeveen Golden Garden
Nationale Dinerbon Hoogeveen Golden Garden
Nationale Dinerbon Hoogeveen Golden Garden

U kunt met uw Dinercheque bij restaurant Golden Garden uitgebreid genieten van alles wat de Chinese en Aziatische keuken te bieden heeft. In het uitgebreide menu komt u de meest bijzondere en smaakvolle ingrediënten tegen. Aan de hele familie is gedacht en daarom is er ook voor de kinderen heel wat te kiezen. U kunt in ons restaurant a la carte bestellen of gebruikmaken van een van de menu’s. Dit maakt van restaurant Golden Garden een uitstekende plek voor niet alleen intieme diners, maar ook voor grote groepen. U kunt bij ons bijvoorbeeld uw verjaardag vieren of uw jubileum. Ook de bediening staat klaar om van uw bezoek aan restaurant Golden Garden tot een comfortabele en onvergetelijke avond te maken. In Hoogeveen, waar het restaurant ligt, is Golden Garden al jaren een begrip. De scherpe prijzen helpen hier uiteraard ook aan mee.  

 

Restaurant Golden Garden is alle dagen geopend voor de lunch en het diner. Op onze website kunt u voor uw bezoek al een kijkje nemen in ons menu en zien waar ons restaurant gevestigd is. Ook ziet u daar de bezorgmogelijkheden, waarvoor u helaas niet met uw Dinercheque kunt betalen. Wij zijn er zeer op gericht om goed eten te serveren voor een goede prijs en u en al uw vrienden en familie een fijne maaltijd te bezorgen.

 

Bij Golden Garden kunt u genieten van heerlijk eten vakkundig bereid, fantastische service en een gezellige sfeer. Wij hopen dan ook dat u snel met uw Dinercheque bij ons langskomt en wij verwelkomen u alvast namens het hele team. Tot snel!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen