Bistro s Lands Bakkie

Adres
Ring 13-1, 3214 AT Zuidland
Telefoon
0181 459573
Nationale Dinerbon Zuidland Bistro s Lands Bakkie
Nationale Dinerbon Zuidland Bistro s Lands Bakkie
Nationale Dinerbon Zuidland Bistro s Lands Bakkie

Met de Nationale Dinerbon kunt  u bij Bistro & Lunchroom ’s Lands Bakkie genieten van een lekkere lunch of een heerlijk diner. Ook voor een snel, maar lekker tussendoortje kunt u goed terecht bij ’s Lands Bakkie. ’s Lands Bakkie opende in 2013 haar deuren en is gevestigd aan de Breedstraat in Zuidland, en ligt in het gezellige buurtcentrum van Zuidland. Daarnaast is ’s Lands Bakkie centraal gelegen in het prachtige natuurgebied ‘De Bernisse’. Voor een fijne lunch of een smakelijk diner in een groene, bosrijke omgeving bent u dus aan het juiste adres bij ons. Wij proberen een vooruitstrevend horecabedrijf te zijn en dat doen we onder meer met attent en hulpvaardig personeel, verse ingrediënten en een gevarieerde en uitgebreide menukaart. Over de jaren heen heeft onze lunchroom een aantal veranderingen ondergaan, waardoor  we een sfeervolle en gezellige ambiance hebben gecreëerd. Met uw Nationale Dinerbon kunt u bij ons dan ook terecht voor een ontspannen tussendoortje, een lekkere lunch of voor een heerlijke dinerschotel. Als horecabedrijf ontwikkelen wij ons graag door, zodat wij u in de toekomst nog beter tegemoet kunnen komen.

Het grootste deel van het personeel dat bij ’s Lands Bakkie werkt zijn jongeren met een verstandelijke beperking. Samen met hun begeleiders zorgen zij ervoor dat u in al uw eet- en drankwensen wordt tegemoet gekomen. Door middel van een bestellijst kunt u doorgeven waar u trek in heeft, waarna wij in de keuken hard aan de slag gaan om iets lekkers voor u op tafel te zetten.

Kom met de Nationale Dinerbon lekker ontspannen genieten van een hapje en een drankje bij ’s Lands Bakkie. Wij heten u alvast van harte welkom!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen