Restaurant Floris V

Adres
Voorstraat 12, 2251 BN Voorschoten
Telefoon
071 - 5618470
Nationale Dinerbon Voorschoten Restaurant Floris V
Nationale Dinerbon Voorschoten Restaurant Floris V
Nationale Dinerbon Voorschoten Restaurant Floris V
Nationale Dinerbon Voorschoten Restaurant Floris V

Wilt u met uw Dinercheque uitgebreid dineren in Voorschoten? Ga dan naar het bijzondere restaurant Floris V. Dit restaurant is gevestigd in het monumentale Ambachts- en Baljuwhuis in het kloppend hart van ‘’De Parel aan de Vliet’’. Op dinsdag tot en met zondag kunt u heerlijk dineren in het modern chic ingerichte restaurant. Bij mooi weer kunt u ook plaatsnemen onder de eeuwenoude lindebomen op het terras aan de voorkant. Neem ook uw Dinercheque mee.

Restaurant Floris V staat bekend om haar bijzondere gerechten van hoge kwaliteit. Zo vindt u onder de hoofdgerechten bijvoorbeeld kreeft met Hollandse garnalen en kalfhaasfilet met truffelboter. Met uw Dinercheque kunt u ook gaan voor het speciale amusediner. Dan kunt u allerlei kleine gerechtjes proberen en delen met uw partner of vrienden. Restaurant Floris V biedt ook verschillende all-in-menu’s aan. Dit is inclusief brood, water en koffie met friandises, dus u hoeft zelf nergens meer aan te denken! De gerechten van dit menu zijn afhankelijk van wat er te krijgen is in het seizoen. Uiteraard kunt u er ook een bijpassend wijnarrangement bestellen die afgestemd wordt op de smaken van uw gerechten. U heeft de keus uit drie, vier, vijf of zes gangen. Waan u in luxe bij dit stijlvolle restaurant en betaal met uw Dinercheque.

Restaurant Floris V biedt ook allerlei opties voor grotere groepen, of dit nou voor een feest of een zakelijke aangelegenheid is. Wat dacht u van een high tea of een groepsbuffet? Ook dan kunt u genieten van de allerbeste lekkernijen die Floris V te bieden heeft.

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen