Restaurant De Knip

Adres
Kniplaan 22, 2251 AK Voorschoten
Telefoon
071 - 561 2573
Nationale Dinerbon Voorschoten Restaurant De Knip
Nationale Dinerbon Voorschoten Restaurant De Knip
Nationale Dinerbon Voorschoten Restaurant De Knip
Nationale Dinerbon Voorschoten Restaurant De Knip

Restaurant De Knip is al meer dan 135 een zeer gewaardeerde horecagelegenheid aan de rand van Voorschoten, centraal gelegen tussen Leiden en Den Haag. Nog steeds geniet dit sfeervolle restaurant van een grote naamsbekendheid in Voorschoten en omstreken. Ze staan bekend om de gastvrijheid, de gezelligheid en de heerlijke wijn-spijscombinaties. Dit kunt u nu allemaal zelf ervaren met behulp van uw Dinerbon! Neem plaats op het terras en geniet van het schitterende uitzicht over de Vlietlanden in de rustieke Knippolder.

Het enthousiaste team van Restaurant De Knip doet er alles aan om een kwalitatief topproduct neer te zetten, bereid met verse en lokale producten. Ze werken alleen samen met de beste biologische veeboeren, die liefde hebben voor hun van en zich inzetten voor het dierenwelzijn en de natuur. En dat proeft u! Kom nu dineren bij Restaurant De Knip en neem uw Dinerbon mee. Het is ten zeerste aan te raden om te kiezen voor het driegangenmenu. Deze is zelfs onderscheiden met een Bib Gourmand. Deze bijzondere gastronomische onderscheiding is maar voor een paar honderd restaurants in Nederland weggelegd. Een diner bij Restaurant Knip is dus echt bijzonder! Met uw Dinercheque is er van alles mogelijk.

U kunt uiteraard ook gewoon a la carte bestellen bij Restaurant De Knip. De menukaart wordt regelmatig aangepast aan de seizoensproducten. Bestel bijvoorbeeld met uw Dinercheque de rosé gebraden filet de boeuf, gekonfijte shii take, knolselderijpuree en saus van rode wijn en dragon. De vegetariërs onder ons kunnen groenten, knolselderijbouillon, Fregola, artisjok en paddenstoelen krijgen. Eet smakelijk!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen