Vlaams Eethuisje

Adres
Hoogstraat 131, 3111HE Schiedam
Telefoon
010 3141336
Nationale Dinerbon Schiedam Vlaams Eethuisje
Nationale Dinerbon Schiedam Vlaams Eethuisje

Heeft een dinerbon of dinercheque en kunt u geen keuze maken waar u gaat eten? Stop dan met zoeken en ga naar t’ Vlaamse Eethuisje. Dit restaurant is gelegen in Schiedam en staat bekent om zijn Belgische specialiteiten. Ons enthousiaste personeel staat met een glimlach voor u klaar en dit zorgt voor een ongedwongen en gezellige sfeer. Verder hebben wij unieke themadiners. Bij deze diners mag u uw mooiste verkleedkleding tevoorschijn halen. Een gezellige en bijzondere ervaring.

Onze chefkok is een echte Belg die vol passie in eigen keuken voor u kookt. Onze Belgische specialiteiten zorgt voor een avond je weg uit Nederland. Een populair gerecht is de Gentse waterzooi, dit is een typisch Gents gerecht gemaakt van kip of vis met groenten, room en aardappelen. Deze Gentse specialiteit wordt opgediend als een soort soep met brood, waarbij je je vingers aflikt. Dit gerecht kunt u gewoon betalen met u dinercheque! Heeft u toch meer zin in stoofvlees of een entrecote? Dan bent u bij ons ook aan het juiste adres. Kortom voor ieder wat wils. Heeft u nog dieetwensen of een voedselallergie? Dan kunt u dat bij de bediening aangeven en dan kijken wij samen naar een oplossing.

Komt u deze heerlijke Belgische specialiteit proberen? Of kiest u voor een lekker stuk stoofvlees? Met u dinerbon bent u hier aan het juiste adres. Maak gauw u reservering via iens.nl of door te bellen naar 010 314 1336. Elke woensdag tot en met zondag zijn wij van 16.00 tot 23.00 uur voor u geopend.

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen