Curry Corner

Adres
Lange Kerkstraat 27a, 3111NN Schiedam
Telefoon
010 761 7342
Nationale Dinerbon Schiedam Curry Corner
Nationale Dinerbon Schiedam Curry Corner
Nationale Dinerbon Schiedam Curry Corner
Nationale Dinerbon Schiedam Curry Corner

Het lekkerste Indiase café van Nederland is Café India Curry & Grill. Het café is gelegen aan de Lange Kerkstraat in het hart van Schiedam. Met uw dinercheque kunt u bij ons komen genieten van de meeste lekkere Indiase gerechten! Er is in ons café een fijne sfeer te voelen, dit komt door het gezellige personeel, maar ook door onze inrichting in combinatie met donkere kleuren. Ook hebben wij een prachtige rode bar in het café staan waar u heerlijk een drankje aan kunt komen drinken. U kunt bij ons gerust langskomen voor een familie-uitje of voor een vrijgezellenfeest. Wij verwelkomen iedereen met open armen. Ons personeel is ook zeer gastvrij en vriendelijk en staat open om u te helpen met al uw vragen en wensen.

Onze keuken maakt verrukkelijke en gevarieerde Indiase specialiteiten. Zo bereiden zij met veel liefde en passie voorgerechten, kip curries, lamb curries, tandoori- / grill gerechten, visgerechten, biryani gerechten, bijgerechten, rijst, Indiaas brood en nagerechten voor u. Zo heeft u heel veel keuze voor uw dinercheque! Onze koks zorgen ervoor dat u de beste gerechten geserveerd krijgt door eerlijke gerechten te bereiden. Er zal ook voor iedereen wel iets lekkers zijn om te eten, dus neem gerust mee wie u wilt!

Ons café is geopend van maandag tot en met zondag van 16:00 uur tot 22:00 uur, wij hopen u één van deze dagen te zien met uw dinercheque!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen