Strandrestaurant Werelds

Adres
Strandweg 157, 2586ZZ Scheveningen
Telefoon
06-51431077
Nationale Dinerbon Scheveningen Strandrestaurant Werelds
Nationale Dinerbon Scheveningen Strandrestaurant Werelds
Nationale Dinerbon Scheveningen Strandrestaurant Werelds

Op zoek naar een leuke bestedingsmogelijkheid voor uw dinerbon aan de Hollandse kust? Aan de lange strandweg van Scheveningen vindt u op nummer 157 strandrestaurant Werelds, een werelds restaurant waar de lekkerste ontbijtjes, lunches en diners worden geserveerd. Overdag zit u er heerlijk buiten op het grote, ruime terras dat is afgeschermd voor de wind, maar ook binnen is het zeker ’s avonds goed toeven. U zult in deze sfeervol ingerichte strandtent hartelijk worden ontvangen wanneer u een bezoek brengt met uw dinerbon. Ook het organiseren van een evenement, het houden van een feest of zelfs het vieren van een trouwerij is mogelijk bij strandrestaurant Werelds. Hiervoor kunt u een kijkje nemen op de website of zelf even contact op nemen met het restaurant.

Zoals u misschien wel zou verwachten bij een strandrestaurant kunt u bij Werelds heerlijke visgerechten eten met uw dinerbon. Op de kaart staat onder andere een Noordzee kabeljauw. Dit gerecht bestaat uit een heerlijk vers stuk kabeljauw dat wordt geserveerd met kreeftensaus en Hollandse garnalen. Voor de vleesliefhebbers is er ook genoeg lekkers te bestellen. Zelf raden ze bij Werelds hun eigen “Werelds Burger” aan. Dit is een beefburger van 200 gram die wordt belegd met sla, tomaat, rode ui, spek, ei, augurk en huisgemaakte burgersaus. Alles erop en eraan dus! Op het menu staan uiteraard ook nog vele andere hoofdgerechten en diverse voor- en nagerechten.

Beleef het zelf en breng met uw dinerbon een bezoek aan dit gezellige strandrestaurant. Raadpleeg wel even de website voordat u richting Werelds vertrekt, want zij zijn alleen in het seizoen geopend!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen