Duo eten en drinken

Adres
Keizerstraat 122, 2584BL Scheveningen
Telefoon
070 8874844
Nationale Dinerbon Scheveningen Duo eten en drinken
Nationale Dinerbon Scheveningen Duo eten en drinken

Bij DUO Eten & Drinken kunt u met uw Dinercheque in een écht Schevenings decor genieten van een fijne lunch, een leuke vrijdagmiddagborrel of een geslaagd diner. U vindt ons sfeervolle restaurant aan de Keizerstraat 122. Kom gerust binnenlopen, want bij DUO is het altijd gezellig! Op 2 februari 2016 openden wij onze deuren en sindsdien hebben wij een goede naam opgebouwd als plek om van fijne gerechten tegen een zachte prijs te genieten in een Scheveningse ambiance. Dit ziet u bijvoorbeeld terug in de vele mooie foto’s op onze wanden en het plafond of in ons leuk met meerpalen ingerichte hoekje waar u zich even echt in de haven kunt wanen. U bent met uw Dinerbon van harte welkom.

De menukaart van DUO Eten & Drinken bevat een grote diversiteit vis- en vleesgerechten. Wat dacht u bijvoorbeeld van sliptong gebakken in roomboter, op de plaat gebakken zalmfilet of heerlijk verse kibbeling? Ook geniet u onder meer van onze tournedos met peper- champignon of stroganoffsaus, kipsaté met pindasaus, kipcordonbleu gevuld met ham en kaas en niet te vergeten de surf&turf. Naast de menukaart hebben we ook wisselende gerechten aan de wand. Onze lunchkaart is zeer divers met rijk belegde broodjes, tosti's, salades en heerlijke uitsmijters.Bij het bereiden van onze maaltijden maken we zoveel mogelijk gebruik van glutenvrije kruiden. Naast heerlijk eten hebben wij nu ook verse fruit smoothies, zoals banaan, aardbei, mango en kiwi, waar u ook met uw Dinerbon voor kunt betalen.

Komt u binnenkort eens met uw Dinercheque een onvergetelijke avond beleven bij DUO Eten & Drinken. Wij kijken uit naar uw bezoek!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen