BROOKLYN Burgers & Steaks

Adres
Strandweg 43, 2586 JL Scheveningen
Telefoon
070 350 2068
Nationale Dinerbon Scheveningen BROOKLYN Burgers & Steaks
Nationale Dinerbon Scheveningen BROOKLYN Burgers & Steaks

BROOLYN Burgers & Steaks is een gezellig restaurant aan de Scheveningse kust, waar ze de lekkerste burgers en steaks voor u bereiden. U kunt hier vanaf nu betalen met uw dinercheque voor de lekkerste gerechten en drankjes, terwijl u geniet van het prachtige uitzicht over de Noordzee. De vrolijke, energieke bediening staat van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat paraat om alle gasten een ontspannen dag te bezorgen aan de Hollandse kust, zodat u zich alleen hoeft te focussen op de mensen waarmee u een dag of avond uit bent!

Bij BROOKLYN bent u in de ochtenduren al welkom met uw dinercheque voor een goed ontbijt met croissants, lekkere koffie en een gebakken eitje. ’S Middags worden de lekkerste koude en warme lunches geserveerd in het trendy restaurant of op het gezellig terras. Om lekker te borrelen met vrienden of familie is BROOKLYN ook de place to be. Met een biertje en een bitterbal in de ondergaande zon komt u gegarandeerd helemaal tot rust! Size does matter bij BROOKLYN, dus de steaks en burgers kunt u zo groot krijgen als u maar wilt! Ze zijn uiteraard allemaal even lekker, en gemaakt van de beste kwaliteit vlees.

Regelmatig worden er bij BROOKLYN leuke evenementen georganiseerd met dans en muziek, met name in de zomermaanden. Elke zaterdagavond verandert het restaurant bovendien in een hippe uitgaansgelegenheid waar de dj en barmannen u tot in de late uurtjes voorzien van de lekkerste drankjes en beste hits! Hopelijk snel tot zien met uw dinercheque in Scheveningen!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen