Blue Lagoon

Adres
Strand Noord 25 - 27, 2586JK Scheveningen
Telefoon
070 - 350 12 25
Nationale Dinerbon Scheveningen Blue Lagoon
Nationale Dinerbon Scheveningen Blue Lagoon
Nationale Dinerbon Scheveningen Blue Lagoon
Nationale Dinerbon Scheveningen Blue Lagoon
Nationale Dinerbon Scheveningen Blue Lagoon

Blue Lagoon is een van de leukste en hipste strandpaviljoenen aan de Scheveningse kust. U kunt hier nu ook terecht met uw Dinerbon. Het is niet zomaar een restaurant, maar onderscheidt zich met de toplocatie aan het strand, de sfeervolle ambiance en de met zorg bereide gerechten. Het is de ideale locatie voor een romantisch diner voor twee, een gezinsuitje en zelfs een bedrijfsfeest. Bestel één van de tropische cocktails en geniet van het prachtige uitzicht en het geluid van de zee!

Bij Blue Lagoon kunt u zowel ontbijten als lunchen, borrelen en dineren met uw Dinercheque. Ze zijn namelijk al vanaf 8:30 geopend! Op zondag kunt u uitbreid opscheppen van het ontbijtbuffet met van luxe broodjes, diverse soorten beleg, fruit, yoghurt en superfoods. In de middag kunt u diverse belegde bollen, salades en warme gerechten bestellen. Extra lekker is de kipsaté of de XXXL burger  van 100% rundvlees. Dit kunt u ook met uw Dinerbon bestellen. Ook in de avond is het goed toeven bij Blue Lagoon. Geniet van een hapje, drankje en de klanken van de DJ. Op de kaart vindt u heerlijke gerechten zoals spareribs, entrecote, slibtong en een Thais vispotje. Als u geluk heeft, kunt u ook echte Zeeuwse mosselen krijgen!

Bent u een liefhebber van verse houtovenpizza’s? Ook dan bent u bij Blue Lagoon aan het goede adres met uw Dinercheque. Ze hebben onder andere Pizza Pepperoni, Pizza Hawaii en een Pizza Blue Lagoon met tonijn, uienringen, paprika, champignons en rucola. Eet smakelijk!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen