Beachclub Indigo

Adres
Zwarte Pad 65, 2586JL Scheveningen
Telefoon
06 41773199
Nationale Dinerbon Scheveningen Beachclub Indigo
Nationale Dinerbon Scheveningen Beachclub Indigo
Nationale Dinerbon Scheveningen Beachclub Indigo
Nationale Dinerbon Scheveningen Beachclub Indigo

Beachclub Indigo is te vinden in het gezelligste gedeelte van Scheveningen; het Zwarte Pad. Dit gebied is vooral populair onder de Haagse strandliefhebbers omdat het ver af ligt van de drukke strandboulevard. Beachclub Indigo is de perfecte plek om weer even bij te komen na het zwemmen in de zee of na een lange strandwandeling. U bent het hele jaar welkom voor een ontbijtje, lunch, borrel of diner. Neem ook gerust uw Dinerbon mee!

Beachclub Indigo onderscheidt zich met hun doordachte en unieke inrichting. Zo vindt u er onder andere een kleurrijk terras, een houten buitenbar, vuurtonnen en sfeervolle lampionnetjes. Dit is de ultieme plek om even helemaal weg te dromen… Het lijkt net alsof u op vakantie bent! Vergeet niet om ook uw Dinercheque in te pakken. Op de lunchkaart vindt u onder andere boerenbrood met biefstuk, avocado, makreelsalade of oude kaas. En wat dacht u van de ‘’Hang Over Toasty’’ met cheddar, jalapenos en uitgebakken chorizo? Ook in de avond is uw Dinerbon bij Beachclub Indigo goed besteed. De menukaart biedt u een verassende mix aan gerechten van over de hele wereld. De chefs maken zo mogelijk alles zelf en gebruiken enkel verse en gezonde producten. Ook in ruil voor uw Dinercheque bezorgt het team u een onvergetelijk diner!

Waar denkt u aan als u aan het ultieme zomergevoel denkt? Barbecueën! Bij Beachclub Indigo kunt u vanaf vier personen de mini-BBQ bestellen. Dan kunt u zelf biefstuk, tonijn, kip en hamburgers grillen. Ook zitten maiskolven, salade, frietjes, sausjes en zelfs een marshmellow hierbij inbegrepen. Dat wordt smullen!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen