Wing Wah

Adres
Atjehstraat 90A, 3072 ZJ Rotterdam
Telefoon
010 48 59 078
Nationale Dinerbon Rotterdam Wing Wah
Nationale Dinerbon Rotterdam Wing Wah
Nationale Dinerbon Rotterdam Wing Wah
Nationale Dinerbon Rotterdam Wing Wah

Met de Nationale Dinerbon kunt u op het Rotterdamse schiereiland Katendrecht genieten van heerlijke Kantonese specialiteiten bij restaurant Wing Wah. Katendrecht is van oudsher het eiland waar Chinese migranten die naar Rotterdam trokken zich vestigden. Indertijd wemelde het dan ook van de Chinese specialiteitenrestaurants op Katendrecht. 60 jaar na dato is alleen Wing Wah nog over. Dat zegt natuurlijk een hoop over het unieke karakter van het restaurant. Met de Nationale Dinerbon kunt u bij Wing Wah genieten van een authentieke Kantonese ervaring. Door een combinatie van smakelijk eten, attent en vriendelijk personeel en een karakteristieke rode inrichting. Het echte Kantonese gevoel komt dus tot leven bij Wing Wah. Wij hebben al ruim 60 jaar ervaring in het bereiden van heerlijke Kantonese specialiteiten en daar kunt u met de Nationale Dinerbon van profiteren! Vaste klanten zijn bijvoorbeeld verzot op ons grote aanbod aan Dim-Sum gerechtjes. Uiteraard bereiden wij al onze gerechten op traditionele wijze en dat komt de smaak natuurlijk ten goede.

Naast onze mooie Dim-Sum gerechtjes kunt u ook à la carte genieten van Chinese lekkernijen. Kom met de Dinerbon bij ons de Kantonese keuken verkennen en geniet van alle bekende Chinese gerechten. Ook als u verrast wil worden kunt u bij ons terecht. Wat dacht u bijvoorbeeld van een heerlijke kikkerbilschotel? Tijdens uw avondje uit kunt u dus ook wel degelijk verrast worden bij Wing Wah!

Kom gezellig een keer langs bij Wing Wah en neem uw Nationale Dinerbon mee. Wij heten u alvast van harte welkom en we kijken uit naar uw bezoek!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen