Restaurant Karakter

Adres
Van Vollenhovenstraat 15 unit 24, 3016 BE Rotterdam
Telefoon
010 737 0039
Nationale Dinerbon Rotterdam Restaurant Karakter
Nationale Dinerbon Rotterdam Restaurant Karakter
Nationale Dinerbon Rotterdam Restaurant Karakter
Nationale Dinerbon Rotterdam Restaurant Karakter

In Rotterdam op het Westelijk Handelsterrein vind je restaurant Karakter. Dit restaurant bevindt zich in een gerenoveerd stel pakhuizen. Dit maakt dat Karakter zich heeft gevestigd in een unieke, historische toplocatie. Door de authentieke houten vloeren en het plafond met houten balken wordt dit historische gevoel versterkt. Door middel van antieke verlichting ontstaat er een prachtige sfeervolle setting. Ook met uw dinercheque is het mogelijk om heerlijk te dineren in een rustige en romantische omgeving.

Nathan en Pety, de eigenaren en topchefs van Karakter, werken onder het mom ‘culinair en bewustzijn’. Door het inspelen op het actuele aanbod van producten uit de regio beschikt Karakter over een gevarieerde kaart. De kaart varieert elke één á twee weken. Zo zorgen wij ervoor dat u bij elk bezoek wordt verrast. Mocht u houden van verrassingen dan kunt u altijd gaan voor het verassingsmenu! Karakter kenmerkt zich door gerechten gemaakt van enkel seizoensgebonden, dagverse en voornamelijk biologische producten. Komt u een keer langs met uw dinercheque? Wij zullen u verrassen! Ook als vegetariër is het meer dan mogelijk om te genieten van heerlijke seizoensgebonden en biologische gerechten.

Als wijnliefhebber is het bij Karakter goed toeven. Karakter beschikt over een groot aanbod van High Wine. Deze wijnen passen perfect bij het aanbod op de menukaart. Zo is er voor elke wijn een bijpassend gerecht en andersom! Zo kunt u bij binnenkomst genieten van een heerlijke mousserende wijn met bijpassende amuse.

Zien we u binnenkort binnenstappen? Ons vriendelijke personeel staat gelijk voor u klaar! Ook met een dinercheque bent u van harte welkom.

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen