Restaurant de Herberg

Adres
Overschiese Kleiweg 591, 3045 LJ Rotterdam
Telefoon
010-4672199
Nationale Dinerbon Rotterdam Restaurant de Herberg
Nationale Dinerbon Rotterdam Restaurant de Herberg
Nationale Dinerbon Rotterdam Restaurant de Herberg
Nationale Dinerbon Rotterdam Restaurant de Herberg

De Herberg in Rotterdam is een slecht bewaard geheim. Het is al jaren bekend bij verschillende families en zakenmensen. Het is geen restaurant om te zien en gezien te worden maar om u weer eens echt welkom te voelen. Met de kleine bezetting bent u hier welkom om aan een tafeltje plaats te nemen en te genieten van al de heerlijke gerechten die De Herberg voor u in petto heeft. U bent ook van harte welkom als u met een dinerbon van Diner Cadeau wilt betalen.

Dankzij de informele sfeer van het restaurant is het een aangename omgeving om te genieten van een heerlijke kaart. De kaart is overwegend samengesteld met franse gerechten maar verandert mee met de seizoenen. Dit zorgt ervoor dat elke keer u terug komt de kaart weer een nieuwe verrassing voor u meeneemt. Het eten is altijd van de hoogste kwaliteit omdat er wordt gekookt met dagverse producten uit de omgeving. Iets wat door de ervaring van het keuken team gegarandeerd wordt.

Als u in het restaurant terecht wilt voor een speciale aangelegenheid dan is dat natuurlijk ook mogelijk, laat het van te voren even weten en u wordt hartelijk ontvangen.

Kom dus snel langs in deze buitengewoon gezellige huiskamer en laat u trakteren op een maaltijd die u nog lang zult heugen. Of kom tijdens het voorjaar of de zomer om te genieten van het zonnetje op het buitengewone terras. Hoe dan ook bent u welkom. Ook als u met een dinerbon van Diner Cadeau wilt betalen.

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen