Restaurant Cafe Okay

Adres
Vijf werelddelen 71, 3071 PS Rotterdam
Telefoon
010 - 2900878
Nationale Dinerbon Rotterdam Restaurant Cafe Okay
Nationale Dinerbon Rotterdam Restaurant Cafe Okay
Nationale Dinerbon Rotterdam Restaurant Cafe Okay

Komt u eens met uw Dinercheque naar Restaurant Café oKay. Dit bijzondere restaurant is gevestigd in de Kop van Zuid. Hoewel dit gebied wat minder druk is dan het centrum, is het toch zeer de moeite waard, wanneer u Rotterdam bezoekt. Dagelijks is bij oKay vanaf 12.00 tot 21.30 de keuken geopend en kunt u binnenlopen voor de lunch en het diner of gewoon een vers gezet kopje koffie.

Vroeger was de Kop van Zuid het centrum van handel en nijverheid, wat nu nog terug te zien is aan het historische Entrepotgebouw De Vijf Werelddelen uit 1897. Kooplieden sloegen hier hun exotische waren als koffie, thee, suiker en specerijen op in de mooie pakhuizen na hun handelsreizen naar verre landen. Met de herontwikkeling van het gebied werd het historische karakter zoveel mogelijk behouden. U kunt daarom de authentieke gevels, gietijzeren kolommen en oude hijskranen nog steeds bewonderen. Ook een wandeling over de oude kades is zeer de moeite waard. Zeker als u het combineert met een bezoek aan Restaurant Café oKay.

De internationale kaart van oKay speelt in op de seizoenen met streek- en seizoensgebonden producten van de beste kwaliteit. Op de kaart staan heerlijke vis, vlees en vegetarische gerechten. De chef heeft voor u een menu samengesteld waarvan u het aantal gangen kiest, maar u kunt ook a la carte uw keuze maken. Uiteraard wordt er altijd rekening gehouden met uw wensen en voorkeuren. Het café heeft een sfeerbepalende bar. Met tien bieren op de tap mag oKay zich dus met recht een speciaalbier-café noemen.

Kortom; bij oKay valt er van alles te ontdekken. Kom dus snel eens langs met uw Dinercheque!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen