Restaurant Asia

Adres
Watermanweg 129, 3067 GA Rotterdam
Telefoon
010 - 2205519
Nationale Dinerbon Rotterdam Restaurant Asia
Nationale Dinerbon Rotterdam Restaurant Asia
Nationale Dinerbon Rotterdam Restaurant Asia
Nationale Dinerbon Rotterdam Restaurant Asia

In Rotterdam kunt u zich met uw Nationale Dinerbon een avond onderdompelen in Azië. Het toepasselijk genaamde restaurant Asia heet u daarvoor van harte welkom. Asia is een ambitieuze naam en die ambitie vindt u ook terug op onze menukaart. Bij Asia bereiden wij heerlijke gerechten uit de Chinese keuken voor onze gasten, maar ook de Japanse keuken is heel goed te ervaren bij ons. U kunt met de Nationale Dinerbon dus bij Asia genieten van heerlijke gerechten uit beide keukens. Variatie is troef! Wij bereiden onze gerechten met zorg en passie en bij Asia is het dan ook erg belangrijk dat onze gasten kunnen genieten van onze gerechten. Dat blijft aan het einde van de dag natuurlijk de ultieme bevestiging van onze vakkennis en onze vakkundigheid. Laat u een avondje met uw Nationale Dinerbon in de Aziatische watten leggen bij Asia!

Gevarieerd dineren, dat kan bij Asia met uw Nationale Dinerbon. Geniet van heerlijk sushi, prachtige sashimi en nog veel meer klassiekers uit de Japanse keuken. Of ga voor Chinees en geniet van een aantal heerlijke gerechten uit de Kantonese of Szechuan keuken. Ook bijzonder is onze Teppan Yaki-grillruimte. U neemt gezellig met uw tafelgenoten plaats rond de grill, waarna onze Japanse chef zijn vingervlugge kookkunsten tentoon zal spreiden. Gezellig en sociaal dus en uiteraard opgeleukt door de heerlijke gerechten die onze chef u voorschotelt! Een bijzondere ervaring die zeker de moeite waard is.

Neem uw Nationale Dinerbon mee en kom gezellig genieten op Aziatische wijze bij Asia. Wij hopen u binnenkort te kunnen verwelkomen in Rotterdam!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen