Obba Lounge Restaurant

Adres
Hillelaan 2, 3072 JD Rotterdam
Telefoon
010 - 2150192
Nationale Dinerbon Rotterdam Obba Lounge Restaurant
Nationale Dinerbon Rotterdam Obba Lounge Restaurant
Nationale Dinerbon Rotterdam Obba Lounge Restaurant
Nationale Dinerbon Rotterdam Obba Lounge Restaurant

LET OP: CADEAUKAART WORDT ENKEL GEACCEPTEERD WANNEER DIT IS AANGEGEVEN BIJ DE (TELEFONISCHE) RESERVERING.

U bent van harte welkom met uw Dinercheque bij Obba Lounge Restaurant. Dit bijzondere restaurant in een oude zeecontainer aan de kade van de Rijnhaven in Rotterdam. Obba Lounge heeft een grote tent overkapping aan het water. Tijdens uw diner hebt u hier binnen en buiten een onbetaalbaar uitzicht op de skyline van Rotterdam of de ondergaande zon. In de buurt van Obba Lounge zit het Luxor Theater, Theater Walhalla, bioscoop Lantaarn Venster en Ahoy. U kunt uw avondje uit hier dus uitstekend beginnen. Dit kan betekenen een vers gezet kopje koffie of thee, maar ook een goed glas wijn en een uitgebreid diner. In het weekend is het restaurant al eerder geopend en kunt u hier ook heerlijk ontbijten en lunchen.

De keuken van Obba Lounge Restaurant is mediterraan georiënteerd, maar heeft ook Turkse elementen. Chef-kok Yassin bereidt deze met veel passie en zorg. Er wordt enkel gebruik gemaakt van Halal producten die lokaal worden ingekocht. U kunt zich door de chef laten leiden met een heerlijk verrassingsmenu. Deze worden zo samengesteld dat u van de diverse keuken zoveel mogelijk kanten kunt ervaren. Heeft u een allergie, bent u vegetarisch of heeft u andere voorkeuren? Daar wordt uiteraard rekening mee gehouden. Ook als u uw menu a la carte samenstelt.

De bediening van Obba Lounge is zeer gastvrij en weet u goed over alle verschillende gerechten te informeren. Kortom; als u het alledaagse even wilt vergeten en met uw gezelschap wilt genieten van elkaar en heerlijk eten en drinken, dan bent u bij Obba Lounge Restaurant aan het juiste adres. Zeker ook met uw Dinercheque, want die wordt hier graag geaccepteerd!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen