Mooii Eten en Drinken

Adres
Oost-Wijnstraat 8-16, 3086 SG Rotterdam
Telefoon
010 - 4112295
Nationale Dinerbon Rotterdam Mooii Eten en Drinken
Nationale Dinerbon Rotterdam Mooii Eten en Drinken
Nationale Dinerbon Rotterdam Mooii Eten en Drinken
Nationale Dinerbon Rotterdam Mooii Eten en Drinken

In een van de best bewaard gebleven gebieden van Rotterdam, de Oude Haven, vindt u Restaurant MOOII. De chef van MOOII en zijn team bereiden hier met veel passie en aandacht de meest lekkere lunches en diners. Het moderne en stijlvolle restaurant heeft een warme uitstraling en gaat moeiteloos op in het bruisende havengebied. Klassiek en modern smelten hier samen en dit ziet u ook terug in de veelzijdige kaart. Met uw Dinercheque kunt u hier ook terecht. Het attente personeel zal zorgen dat het u aan niks ontbreekt!

De kaart van MOOII bevat tal van gerechten geïnspireerd op de Franse keuken, maar met invloeden vanuit alle windstreken. Naast A La carte is er de mogelijk om een driegangenmenu samen te stellen of u laat zich inspireren door de chef met het menu van de chef. Dit menu begint bij twee gangen en kan worden uitgebreid tot wel vijf heerlijke gangen. Uw kind hoeft zich tijdens het diner niet te vervelen; er is een speciaal driegangen kindermenu. Alle gerechten van MOOII worden bereid met producten van goede kwaliteit en grotendeels duurzaam en biologisch.

MOOII beschikt naast de mooie a la carte ruimte ook over een ruime bar waar u gezellig een aperitief drinkt onder het genot van de verschillende borrelhapjes. Ook is er mooie ‘banquiting ruimte’ uitgerust met plek voor wel 100 personen. Deze ruimte kan worden omgetoverd tot de perfecte locatie voor uw vergadering, receptie, feest of borrel.

Wij nodigen u namens het gehele team van MOOII uit bij dit sprankelende restaurant op een van de mooiste plekjes van Rotterdam. Neem uw Dinercheque mee, want die accepteren wij graag.

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen