Lounge restaurant Sultan

Adres
Zuidplein 109, 3083 CN Rotterdam
Telefoon
010 - 485 91 00
Nationale Dinerbon Rotterdam Lounge restaurant Sultan

Sultan Lounge is een trendy en traditioneel ingericht restaurant dat gevestigd is aan het Zuidplein in Rotterdam. U kunt hier nu met uw dinercheque komen genieten van het heerlijke eten en de gastvrije en persoonlijke aandacht van de fraai geklede gastheer en gastvrouw. Bij Sultan Lounge kunt u alle Westerse hectiek even achter u te laten door te genieten van de verrassende geuren van kruiden en de rustgevende loungemuziek. Geniet ook met uw dinerbon van lekkere Oosterse en Westerse dranken, heerlijke Turkse mezze en de mooi opgemaakte schotels.

In de keuken worden verrukkelijke gerechten gemaakt van de uitgebreide menukaart. U kunt gerechten verwachten die zijn geïnspireerd op de Griekse, Turkse en Arabische keuken. Er zijn vele soorten gerechten met onder andere vis, kip, vees, aubergine, bladerdeeg, tomaat, feta, olijven en yoghurt. Ook zijn er vegetarische gerechten en speciale gerechten gemaakt naar uw wens. U kunt hierbij denken aan een speciaal gerecht, omdat u op dieet bent of omdat u een allergie heeft. De koks maken de gerechten uitsluitend met pure ingrediënten en met veel passie, u zult dit ook zeker terug proeven in uw gerecht! In de gerechten worden extreme smaken verwerkt, maar de gerechten kunnen ook pittig gekruid of mierzoet zijn! Voor de allerkleinste is er een lekker kindermenu samengesteld om ze heerlijk te laten smullen!

Sultan Lounge is de hele week geopend van 11:30 uur tot 1:00 of 2:00 uur. Ga gerust langs om uw dinerbon of dinercheque te verzilveren en u te laten betoveren door de heerlijke smaken uit de keuken!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen