Kade 87

Adres
Admiraliteitskade 87, 3063 GE Rotterdam
Telefoon
010 - 4137711
Nationale Dinerbon Rotterdam Kade 87
Nationale Dinerbon Rotterdam Kade 87
Nationale Dinerbon Rotterdam Kade 87
Nationale Dinerbon Rotterdam Kade 87

Als u uw Dinercheque wilt gebruiken voor een ware beleving die u niet snelt zult vergeten, bent u van harte welkom bij Kade 87. Kade 87 is een proeflokaal aan de nostalgische Admiraliteitskade te Rotterdam. Kom genieten van onze liefde voor lekker eten en drinken en goede wijnen. De gastvrije en vriendelijke bediening en de stijlvolle inrichting geven Kade 87 de warmte van een huiskamer. U kunt hier terecht voor zowel de lunch en het diner, maar ook voor een heerlijke borrel, High-tea, High-wine of een feestelijke gelegenheid. De openslaande deuren naar het terras bieden een prachtig uitzicht op het kleine haventje aan de Admiraliteitskade. Zelfs in wintertijd is het op het overdekte en verwarmde terras goed toeven.

‘puur en eerlijk’, is het motto van de keuken van Kade 87. De chefs werken met enkel verse en duurzame producten en bijna alles wat op uw bord en daarnaast verschijnt is huisgemaakt. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe smaken en mooie gerechten, die wij naast de kaart aanbieden. U hoeft zich geen zorgen te maken met allergieën, maar u kunt dit gewoon aangeven bij het bedienend personeel.

De drankenkaart bevat ruim 80 verschillende wijnen en champagnes, waarvan het merendeel per glas kan worden geschonken. Ieder gerecht heeft dus een passende wijn. De wijnen zijn zeer divers. Zo zijn er wijnen uit traditionele wijnhuizen uit Frankrijk zoals Louis Jadot, maar ook uit alle andere werelddelen komen bijzondere wijnen.

Kade 87 nodigt u van harte uit te komen genieten van de kwaliteit van het eten en drinken, de warmte en deskundigheid van het personeel en de mooie ambiance. Zeker ook met uw Dinercheque!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen