Evergreen Veggies

Adres
Goudsesingel 260, 3011KG Rotterdam
Telefoon
010-8412228
Nationale Dinerbon Rotterdam Evergreen Veggies
Nationale Dinerbon Rotterdam Evergreen Veggies
Nationale Dinerbon Rotterdam Evergreen Veggies
Nationale Dinerbon Rotterdam Evergreen Veggies

Heeft u zin in vegetarisch dineren met uw Nationale Dinerbon? Dat kan als geen ander bij Evergreen Veggies in Rotterdam. Wij koken met alles wat groen is en we zijn dan ook verzot op groenten. Wij staan dan ook voor puur, vegetarisch eten. In ons restaurant maken we heerlijke Indiase gerechten, die wij met onze focus op groenten nieuw leven inblazen. Ook als je alleen met groenten kookt kun je enorm variëren. Onze menukaart is daar het levende bewijs van. Kom bij ons dus genieten van de heerlijkste ‘groene’ variaties op bekende Indiase gerechten. Keuze te over bij Evergreen Veggies! Zoveel keuze zelfs, dat wij voor iedere gast wel iets heerlijks in huis hebben.

U kunt bij ons gerechten afhalen, maar u kunt ook plaatsnemen in het gezellige restaurant, waar u ontspannen à la carte kunt dineren. Geniet van heerlijke Indiase soepen vooraf en vervolg uw diner met allerhande Indiase lekkernijen. Wij hebben bijvoorbeeld veel gerechten met ‘Paneer’, een heerlijke Indiase kaassoort. Ook linzen en spinazie behoren tot onze favoriete ingrediënten. U kunt dus gewoon à la carte bestellen, maar we hebben ook verrassende menu’s voor 1 persoon, waardoor u dus meerdere gerechten kunt proberen. Als afsluiter van het diner kunt u genieten van één van onze heerlijke smoothies. Een luchtig einde aan een heerlijk ‘groen’ diner dus!

Komt u snel een keer bij ons langs met uw Nationale Dinerbon? Wij heten u alvast van harte welkom en hopen u binnenkort een keer te zien bij Evergreen Veggies. Hopelijk tot snel!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen