Brasserie De Kuip

Adres
Van Zandvlietplein 1, 3077 AA Rotterdam
Telefoon
010-4929432
Nationale Dinerbon Rotterdam Brasserie De Kuip
Nationale Dinerbon Rotterdam Brasserie De Kuip
Nationale Dinerbon Rotterdam Brasserie De Kuip
Nationale Dinerbon Rotterdam Brasserie De Kuip

Brasserie De Kuip nodigt u uit om met de Dinerbon te komen lunchen in dé voetbaltempel van Nederland, Stadion Feyenoord. In de volksmond wordt dit ook wel De Kuip genoemd. Uitgebreid lunchen met uw familie? Een zakelijke lunch met relaties? Een gezellig borrel met vrienden? Bij Brasserie De Kuip is van alles mogelijk. Proef één van de heerlijke gerechten van de chef én de ultieme Feyenoordsfeer. Met de magische Kuip op de achtergrond is het een unieke locatie om uw Dinerbon te besteden!

Alle gerechten bij Brasserie De Kuip zijn puur, eerlijk en authentiek. U kunt er gewoon lekker eten zonder moeilijkdoenerij. De hele middag kunt u er met de Dinerbon terecht voor een hapje en drankje, vanaf 17u zijn ze geopend voor groepsreserveringen. Op de menukaart staan diverse broodjes, tosti’s, soepen, salades en borrelhappen. Ze maken graag gebruik van producten uit de streek, waaronder Rotterdamse oude kaas en Jordy’s landbrood. Als u een broodje gerookte zalm besteld, leert u pas echt de smaken van dichtbij kennen. De zalm wordt namelijk gerookt met vers gemaaid gras uit de Kuip. Wilt u echt even goed eten met uw Dinerbon? Ga dan voor een warm gerecht, zoals biefstuk, hamburger of fish & chips. Bij De Kuip krijgt u een stevige maaltijd, net zoals de spelers!

Een lunch of borrel bij Brasserie De Kuip is ideaal om helemaal in de Feyenoordstemming te komen voor een belangrijke thuiswedstrijd. Of wat dacht u van een rondleiding door het voetbalstadion?

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen