Brasserie Lodgers

Adres
Tweede Slag 1, 3235CR Rockanje
Telefoon
0181 401755
Nationale Dinerbon Rockanje Brasserie Lodgers
Nationale Dinerbon Rockanje Brasserie Lodgers

Brasserie Lodgers is de verassende brasserie van Badhotel Rockanje. Een meer ontspannen manier om uw Dinercheque te besteden in maar moeilijk te vinden! In de winter kunt u na een lange strandwandeling neerploffen in een comfortabele stoel bij de open haard, in de zomer kunt u relaxen op de loungebanken van het terras met zwembad. U kunt er ook nog eens heerlijk lunchen of dineren! Reserveer nu en neem uw Dinercheque mee.

Brasserie Lodgers is het hele jaar door geopend en u kunt er gezellig komen eten tussen 12:00 en 21:30. Ook als u niet in het hotel verblijft, bent u van harte welkom om langs te komen met uw Dinercheque. Schuif aan voor een uitgebreid diner van drie of vier gangen, die u al vanaf €28,50 kunt bestellen. Op de a la carte kaart vindt u onder andere Hollandse varkenshaas, Surf & Turf met diamanthaas en gamba’s, kippendijtjes en vegetarische lasagne met zoete aardappel en courgette. Zo is er voor ieder wat wils! De chefs van Brasserie Lodgers werken graag met verse, biologische en regionale producten. Dit zal u zeker terug vinden in de kwaliteit van uw gerecht.

Een originele manier om uw Dinercheque te besteden is een feestelijke High Tea of High Wine bij Brasserie Lodgers. Dit is al mogelijk vanaf twee personen! Bij de High Tea krijgt u bijvoorbeeld een grote pot thee, sandwiches, scones en diverse zoete lekkernijen. Dit is de ideale gelegenheid om gezellig bij te kletsen!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen