Restaurant De Florijn

Adres
Weijland 82, 2415 BD Nieuwerbrug
Telefoon
0348 - 688613
Nationale Dinerbon Nieuwerbrug Restaurant De Florijn
Nationale Dinerbon Nieuwerbrug Restaurant De Florijn
Nationale Dinerbon Nieuwerbrug Restaurant De Florijn
Nationale Dinerbon Nieuwerbrug Restaurant De Florijn

Restaurant de Florijn in Nieuwerbrug Aan Den Rijn is de ultieme plek om uitgebreid te dineren voor een goede prijs. Ze behoren namelijk al acht jaar tot het selectieve groepje Nederlandse restaurants dat onderscheiden is met een Bib Gourmand. Dit is een onderscheiding van Michelin die wordt toegekend aan restaurants waar men voor minder dan €37 kan genieten van een driegangendiner van gastronomische kwaliteit. U kunt hier ook met uw Dinerbon betalen!

Bij Restaurant De Florijn kunt u weer helemaal tot ontspanning komen in een fijne ambiance. Leun achterover en laat u in de watten leggen door het enthousiaste bedieningsteam. Ondertussen zorgt het keukenteam onder leiding van chef-kok Brenda er voor dat u een heerlijke maaltijd voorgeschoteld krijgt. Ruil uw Dinercheque in voor een drie-, vier-, vijf- of zelfs zesgangenmenu. De menukaart wordt regelmatig aangepast aan de hand van de mooiste producten van het seizoen en de streek. Onder de voor- en tussengerechten vindt u verfijnde gerechten zoals open ravioli van knolselderij met garnaaltjes; gepekelde en gerookte ribeye; en langoustinebouillon met coquille. Onder de hoofdgerechten vindt u zowel vlees-, vis- als vegetarische gerechten. Zo kan iedereen aan tafel genieten van een heerlijke maaltijd! Reserveer nu en neem uw Dinerbon mee.

Uw maaltijd zal extra goed smaken in combinatie met een bijpassende wijn, geselecteerd door de sommelier van Restaurant De Florijn. Ze beschikken over een goed gevulde wijnkelder met wijnen uit zowel de klassieke als onbekende wijngebieden. Een kaasplankje maakt uw diner met de Dinercheque compleet! 

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen