Restaurant Brasserie Binnenmaas

Adres
Vrouwe Huisjesweg 1a, 3271 LX Mijnsheerenland
Telefoon
0186 - 60 16 29
Nationale Dinerbon Mijnsheerenland Restaurant Brasserie Binnenmaas
Nationale Dinerbon Mijnsheerenland Restaurant Brasserie Binnenmaas

Restaurant Brasserie Binnenmaas bevindt zich aan de rand van recreatiepark Binnenmaas in gemeente Mijnsheerenland. Hier kunt u op een unieke locatie aan het water heerlijk lunchen of dineren met uw dinerbon. Het restaurant is vanaf 11:00 geopend op woensdag tot en met zondag. Restaurant Brasserie Binnenmaas is het perfecte restaurant voor een uitje met het hele gezin. Na een dag in het recreatiepark geniet u samen met uw kinderen van heerlijke gerechten. Vergeet niet om ook uw dinercheque mee te nemen.

Restaurant Brasserie Binnenmaas is een gezellig familierestaurant en beschikt over een ruim opgezette dinerkaart. U heeft ruim de keus uit heerlijke vlees-, vis- en vegetarische gerechten. Ook is er speciaal voor de kleintjes een kindermenu opgesteld. Geniet met het hele gezin van een smakelijke avond uit. Betalen kan gewoon met uw dinerbon. Zorg er wel voor dat u nog ruimte over houdt voor één van de speciale desserts, zoals Ananas a la Dijon of Limoncello en limoen. Bovendien zijn er ook speciale arrangementen mogelijk, die vooral geschikt zijn voor grote groepen. Laat u in de watten leggen met een High Tea of de High Wine. Bij deze luxe  arrangementen kunt u veel verschillende hapjes proberen en nieuwe smaken ontdekken.

In de zomer komt u echt weer helemaal tot rust op het ruime terras van Restaurant Brasserie Binnenmaas met uitzicht op de rivier. U bent van van harte welkom en uw dinercheque is dat ook! En wie weet wilt u volgende keer wel feestzaal de feestzaal afhuren, bijvoorbeeld voor een verjaardag of bruiloft…

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen