Restaurant de Pepermolen

Adres
Sluiskant 8, 2265 AA Leidschendam
Telefoon
070 - 3203208
Nationale Dinerbon Leidschendam Restaurant de Pepermolen
Nationale Dinerbon Leidschendam Restaurant de Pepermolen

Restaurant de Pepermolen is gelegen in Leidschendam aan de historische Venestraat. De Pepermolen ligt vlakbij de sluisjes en net buiten de echte drukte van het centrum. Met de Nationale Dinerbon kunt u heerlijk en op niveau dineren bij de Pepermolen. Vroeger was de Venestraat de hoofdstraat van Leidschendam, toen er nog veel handel gedreven werd. De tand des tijds heeft hier ook zeker zijn indruk achtergelaten, en de gemeente gaat binnenkort beginnen met het opnieuw glans geven aan dit historische stukje Leidschendam. Tot die tijd, en uiteraard ook daarna, kunt u met de Nationale Dinerbon uitstekend terecht bij de Pepermolen.

Onze chef-kok en zijn keukenbrigade geven een eigentijdse wending aan de Franse klassieke keuken. Onze keuken is puur ambachtelijk en alles wat we serveren in de Pepermolen maken we zelf, van de amuses tot de zoetige lekkernijen die we bij de koffie serveren. Alles bereiden we dan ook met de zorg een aandacht die onze gasten verdienen. Dit kunt u met uw Nationale Dinerbon optimaal ervaren in onze drie- tot zes-gangen menu’s. Onze kaart gaat met de seizoenen mee, zodat u periodiek kunt genieten van de mooiste seizoensgebonden ingrediënten en gerechten. Steeds weer nieuwe culinaire verrassingen dus bij de Pepermolen! Onze gastheer heeft vol overgave een mooie selectie wijnen gemaakt, waardoor u tijdens het diner kunt genieten van een passende wijn.

Kom gezellig langs in Leidschendam met uw Nationale Dinerbon. Wij hopen u binnenkort een keer te kunnen verwelkomen in ons restaurant en heten u alvast van harte welkom!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen