Restaurant Woods

Adres
Haagweg 81, 2321 AC Leiden
Telefoon
071 - 5222225
Nationale Dinerbon Leiden Restaurant Woods
Nationale Dinerbon Leiden Restaurant Woods
Nationale Dinerbon Leiden Restaurant Woods
Nationale Dinerbon Leiden Restaurant Woods

In de prachtige historische stad leiden aan de rand van het centrum bevindt zich restaurant Woods, waar u ook met uw Dinercheque kunt betalen! Woods is gevestigd in de oude droogloods van de zaagmolen de Heesterboom. Vroeger werd hier het hout gedroogd dat over de Oude Rijn naar de molen werd vervoerd en in stukken werd gezaagd. Het hout droogde aan de wind in de open loods. Nu gebeurt dat niet meer, maar kunt u hier wel heerlijk culinair genieten. Voor een heerlijke lunch met vrienden tijdens een dagje Leiden of voor een luxe diner met uw zakenpartner bent u hier op de juiste plek. U kunt op warme dagen met uw bootje aanmeren bij ons prachtige terras met uitzicht op het water of ’s winters de kou verruilen voor een warm diner en goede wijn. Restaurant Woods wil er zijn voor iedereen.

Dit ziet u terug aan onze uitgebreide menukaart, waarop een reeks kleine en betaalbare gerechtjes staan, waaruit u zelf een selectie maakt. U kunt dan precies kiezen wat voor smaken u bij elkaar wilt en hoeveel u gaat eten. Wanneer u de keuze liever aan de expert overlaat, dan kunt u kiezen voor de selectie van de chef. De gerechtjes zijn zeer gevarieerd. Op onze kaart staat bijvoorbeeld zowel een Japanse pannenkoek als een overheerlijke Boeuf la Roche.

Kom op een prachtige historische locatie heerlijk dineren. Het maakt niet uit in welk gezelschap u verkeert of welke gelegenheid u viert, bij Woods kunt u altijd aanschuiven. U bent verzekerd van een prachtig decor, de beste service en overheerlijk eten. Zien wij u snel met uw Dinercheque?

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen