Kippevel

Adres
Kort Rapenburg 17, 2311 GC Leiden
Telefoon
071 - 5148818
Nationale Dinerbon Leiden Kippevel
Nationale Dinerbon Leiden Kippevel
Nationale Dinerbon Leiden Kippevel
Nationale Dinerbon Leiden Kippevel

Bij Kippenbar Kippevel vindt u de allerbeste kip die u ooit geproefd heeft. De kip wordt volgens Spaans recept aan het spit gegrild. Het vlees is super sappig en het glijdt zo van het bot. Wij accepteren nu ook uw Dinercheque.

Omdat onze kip zo extreem lekker is, is het het enige wat er op de menukaart staat. Uiteraard wordt de kip wel vergezeld door de beste bijgerechten zoals huisgemaakte friet, salade, mais en zelfs appelmoes! Want wij weten precies hoe u uw kip het lekkerst vindt.

Hoe komen wij aan dit overheerlijke kiprecept? De eigenaar van kippenbar Kippevel Wilfred Tegelaar maakte eens een reis naar de Costa Brava en bezocht daar restaurant Padre. Dit simpele restaurant was niet meer dan een schuur met grof meubilair en tl-buizen als verlichting. Toch stond het vanaf openingstijd tot sluitingstijd helemaal vol met allemaal mensen die verzot waren op Padre’s kip. Het liet Tegelaar niet los en hij ging op zoek naar het recept. Vele bezoekjes aan Padre en maanden van experimenteren gingen voorbij en nu kunnen wij u dan eindelijk de allerbeste kip van de wereld bieden. Gewoon, in Leiden!

Ons restaurant opent om vier uur, omdat ook de allerkleinsten verzot zijn op kip! U kunt bij ons ook gemakkelijk u verjaardagsfeest organiseren met heel veel kipkluiven en nog veel meer gezelligheid.

Uw Dinercheque kunt u uitstekend bij ons besteden, want er is niets zo lekker als kiplekker. Zien wij u snel verschijnen? Wij heten u alvast van harte welkom!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen