Het Wapen van Kattuk

Adres
Sluisweg 2a, 2225 XL Katwijk aan Zee
Telefoon
071 - 4018010
Nationale Dinerbon Katwijk aan Zee Het Wapen van Kattuk
Nationale Dinerbon Katwijk aan Zee Het Wapen van Kattuk
Nationale Dinerbon Katwijk aan Zee Het Wapen van Kattuk
Nationale Dinerbon Katwijk aan Zee Het Wapen van Kattuk

Sinds de komst van de uitermate populaire musical Soldaat van Oranje is de stad Katwijk aan Zee een bedevaartsoort geworden. Mensen komen van heinde en verre om deze bijzondere musical te kunnen zien. De horeca van de stad speelt hier gelukkig op in. Eén van de etablissementen die dit doet, is Het Wapen van Kattuk. Ondanks de enorme groei in gasten zijn ze hier nooit naast hun schoenen gaan lopen. Ze houden het bij wat ze kennen. Heerlijk eten voor een goede prijs. Vooral omdat u nu ook kunt betalen met een Diner Cadeau Dinerbon.

Dankzij de hoge kwaliteit van het eten en de populariteit van de musical gebeurt het regelmatig dat het restaurant vol zit met gasten. Het is daarom een aanrader om van te voren even te reserveren. Het is immers eeuwige zonde om de kans mis te lopen om een maaltijd te eten in dit bijzondere restaurant.

Het menu van het restaurant is gevuld met heerlijkheden uit de zee en uit de weide maar als u liever een vegetarische maaltijd wilt nuttigen dan kunt u bij Het Wapen van Kattuk natuurlijk ook gewoon aanschuiven. Het restaurant vindt het uitermate belangrijk dat men hier kan genieten. Zodat elke gast hier zijn of haar buikje rond kan eten. Daar hoort dan zeker ook een lekker glas wijn bij. Gelukkig zit u dan bij Het Wapen van Kattuk meer dan op het juiste adres. Hier hebben ze namelijk een uitgebreide collectie wijnen die naadloos aansluiten op de menu’s. Het personeel staat ook altijd voor u klaar om de beste keus te maken wat passende wijn betreft.

Kom dus snel langs om uw dinerbon van Diner Cadeau te gebruiken.

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen