Restaurant t Kompas

Adres
Julianalaan 58, 2159 LC Kaag
Telefoon
0252-544215
Nationale Dinerbon Kaag Restaurant t Kompas
Nationale Dinerbon Kaag Restaurant t Kompas
Nationale Dinerbon Kaag Restaurant t Kompas
Nationale Dinerbon Kaag Restaurant t Kompas

Kent u Restaurant ’t Kompas al? Dit is een bijzondere eet- en drinkgelegenheid op Kaageiland, midden in de schitterende Kagerplassen. Met uw Dinerbon kunt u hier genieten van heerlijke maaltijd in een unieke setting. Restaurant ’t Kompas is sinds 1600 gevestigd in een voormalige boerderij wat nog steeds terug te zien is. Ook door de omliggende monumentale panden op het eiland waant u zich even terug in de tijd. Alleen al door de locatie is een bezoekje aan ’t Kompas de moeite waard!

Bovendien kunt u er ook nog eens heerlijk eten en drinken voor een goede prijs. Of in ruil voor uw Dinerbon natuurlijk! In de avonduren kunt u aanschuiven op het terras aan het water en genieten van een uitgebreid diner. Bestel eerst een lekker voorgerecht zoals de Franse uiensoep gegratineerd met kaas of het trio van zalm, gerookte paling en Hollandse garnalen. Onder de hoofdgerechten vindt u vertrouwde lekkernijen zoals slibtong, biefstuk, kipsaté en Wienerschnitzel. De liefhebber kan ook sweet, sour of original spareribs bestellen met de Dinercheque. Na het eten kunt u nog even nagenieten onder het genot van een dessert of speciale koffie. Uiteraard kunt u ze ook gewoon allebei bestellen…

Neem ook gerust uw kinderen mee naar Restaurant ’t Kompas. Besteed uw Dinercheque aan een gezellig etentje met het hele gezin! Op de speciale kinderkaart vindt u onder andere een kinderpannenkoek en kipvingers met frietjes. De kleintjes zullen hier zeker blij mee zijn na een gezellig tochtje op een sloep of zeilboot!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen