Strandclub Zwoel

Adres
Zeekant 57, 3151HW Hoek van Holland
Telefoon
0174 310095
Nationale Dinerbon Hoek van Holland Strandclub Zwoel
Nationale Dinerbon Hoek van Holland Strandclub Zwoel
Nationale Dinerbon Hoek van Holland Strandclub Zwoel
Nationale Dinerbon Hoek van Holland Strandclub Zwoel

Met de Dinercheque kunt u van zowel ontbijt, lunch, diner als een relaxte borrel genieten bij strandclub Zwoel. Ons restaurant ligt pal aan het strand, maar is ook makkelijk bereikbaar vanaf het station Hoek van Holland haven. Wij bieden het gehele jaar door verse gerechten en u kunt bij ons elke dag genieten van de beste vis, vlees- en vegetarische gerechten. Wij gebruiken in onze keuken de beste producten afkomstig uit de hele wereld, maar ook de Nederlandse achtertuin.  De diner beleving is een onderdeel van het restaurant dat wordt gekoesterd en waar veel tijd en energie in gestoken wordt. De keuken is altijd in ontwikkeling om de mooiste producten van over de gehele wereld te vertalen in verrassende en tongstrelende gerechten

Strandclub Zwoel heeft voor de gehele familie wat wils; voor de allerkleinsten hebben wij speciale kindergerechten. Onze keuken is gespecialiseerd in het verwerken van allergieën of dieetwensen in onze gerechten. Onze wijnkaart bevat de beste wijnen die prachtig combineren met onze gerechten; onze sommelier geeft u daar graag advies over. Daarom adviseren wij u ook zeker onze high wine. U krijgt heerlijke wijnen met een proeverij van onze lekkerste gerechten.

U kunt met uw Dinercheque in de zomer bijkomen van een zonnig stranddagje op ons terras. Echter hoeft u zeker niet thuis te blijven met minder warm weer, want dan kunt u binnen genieten in ons stijlvolle restaurant. Wij nodigen u dus van harte uit om het hele jaar rond, zeven dagen per week, aan te schuiven in strandclub Zwoel. Uw Dinercheque geeft u toegang tot het leukste strandrestaurant van Hoek van Holland. Kom genieten van de schaduw en een frisse salade in de zomer of de ondergaande zon en een goed glas wijn in het winterseizoen.

Wij heten u namens het hele team van harte welkom en hopen u snel te mogen ontvangen met uw Dinercheque. Tot dan!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen