2 Seasons Beach

Adres
Zeekant 51, 3151HW Hoek van Holland
Telefoon
0174 383 386
Nationale Dinerbon Hoek van Holland 2 Seasons Beach
Nationale Dinerbon Hoek van Holland 2 Seasons Beach

Wist u dat u met uw dinerbon heerlijk kunt gaan dineren in een hippe strandtent in Hoek van Holland? U bent sinds kort namelijk welkom om met uw dinercheque te betalen aan de Hollandse kust en wel bij de strandtent met de naam 2 Seasons Beach. 2 Seasons beach is het hele jaar geopend. Dit betekent dat u na een warme, zonnige dag op het strand op het terras plaats kunt nemen voor een cocktail, een lekker wijntje of een ander verfrissend drankje en kunt genieten van een heerlijke salade. Ook in de winter kunt u echter terecht bij 2 Seasons Beach, maar dan om weer even op te warmen met een heerlijke kop koffie of warme chocolademelk na een lange, winderige strandwandeling. De naam 2 Seasons Beach draagt deze strandtent dan ook niet voor niets!

Wanneer u met uw dinerbon 2 Seasons Beach bezoekt, kunt u met uw gezelschap deelnemen aan het live cooking diner. Dit betekent dat u voor € 19,50 of € 24,00 onbeperkt kunt genieten van stokbrood, runder carpaccio, oesters, spareribs, biefstuk, Vlaamse friet, victoria baars, zalmfilet en nog veel meer. Het dessert bestaat ui een mega chocolade fontein met echte Belgische chocolade waarin u heerlijk fruit en andere ingrediënten kunt dippen.

Zomer of winter, het maakt niet uit, bij 2 Seasons Beach bent u welkom voor een mooie avond. Wilt u dit zelf gaan beleven? Breng dan snel een bezoek met uw dinercheque aan deze moderne strandtent en geniet van een avond lang live cooking en meer!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen