Citta Romana

Adres
Parkweg 1, 3221LV Hellevoetsluis
Telefoon
0181 391 052
Nationale Dinerbon Hellevoetsluis Citta Romana
Nationale Dinerbon Hellevoetsluis Citta Romana
Nationale Dinerbon Hellevoetsluis Citta Romana

In Hellevoetsluis aan de Parkweg staat restaurant Città Romana. Zij verzilveren vanaf nu ook graag uw dinerbon of dinercheque! Città Romana is een vakantiepark met daarbij een restaurant genaamd Duinhoek. Restaurant Duinhoek is gevestigd in het hoofdgebouw van vakantiepark Città Romana. U vindt hier een fijne ambiance en sfeervol restaurant. De combinatie rood/oranje tinten met bruin zorgen voor een heel warm gevoel in het restaurant. Ook de bediening helpt mee aan deze fijne sfeer. Zij zijn goed opgeleid en gaan altijd vriendelijk te werk. Met al uw vragen en wensen kunt u dan ook gerust bij hen terecht.

In de keuken van het restaurant zijn de koks aan het werk. Zij bereiden de gerechten met veel passie en liefde voor u klaar. Ook hebben zij een specialiteit: het bereiden van veel lunch en diner gerechten in de houtskooloven. Hierdoor krijgt het gerecht een bijzondere smaak waardoor u meer belevenis aan het gerecht beleeft. Black Agnus steak, spaghetti met tomatensaus, ui en rundergehakt, Marokkaanse Tajine met rund, gamba’s a la plancha, Fish and Chips en een geitenkaas salade zijn verrukkelijke keuzes van het menu. Voor de kinderen is er een kindermenu aanwezig, zodat ook zij volop kunnen genieten van hun bezoek aan het restaurant. Verder is er ook een uitgebreide dranken kaart aanwezig.

U kunt elke dag langskomen van 08:00 uur in de ochtend tot 22:00 uur in de avond voor een heerlijk ontbijt, lunch of diner. In ruil hiervoor verzilvert Città Romana uw dinerbon of dinercheque!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen