Vidocq

Adres
Koster Gijzensteeg 8, 2801 JV Gouda
Telefoon
0182 522819
Nationale Dinerbon Gouda Vidocq
Nationale Dinerbon Gouda Vidocq
Nationale Dinerbon Gouda Vidocq

Francois Vidocq was een Franse detective, die zijn kwaliteiten te danken had aan zijn tijd als crimineel. Vidocq is een bekende naam in Frankrijk, maar sinds dertig jaar ook in het Zuid-Hollandse Gouda. Het oudste eetcafé van de kaasstad draagt namelijk zijn naam. Aan de Koster Gijzensteeg, vlakbij de Sint Janskerk, zit de entree van dit sfeervolle etablissement. Kom een kijkje nemen met uw dinercheque en ervaar samen met uw vrienden en familie de gezelligheid van Vidocq.

 

Bij eetcafé Vidocq genieten gasten elke dag van de week van de ongedwongen sfeer, de gezellige bediening en vooral, het lekkere eten. De Frans georiënteerde keuken is gerenommeerd om - onder andere - z’n heerlijke entrecôte Café de Paris. Ook de andere hoofdgerechten zijn van uitstekende kwaliteit. Vlees, vis en vegetarisch: er is voor ieder wat wils. Als voorgerecht is er keuze tussen onder andere carpaccio, diverse soepen, maar ook escargots: slakken! Als afsluiter staan er diverse zoete nagerechten op het menu, maar een kopje koffie of thee kan natuurlijk ook. Laat u de hele avond in de watten leggen door het attente personeel en geniet van de smaakvolle gerechten onder het genot van een drankje.

 

Vidocq is de perfecte locatie in Gouda om snel een hapje te eten, maar ook om een avond lang gezellig te tafelen. In de wintermaanden bruist het eetcafé van de gezellige drukte en is reserveren raadzaam. In de zomermaanden gaat het gezellige terras open en waan je je in een gezellig buitenland. Komt u snel langs met uw dinercheque?

 

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen