Restaurant de Huismeesters

Adres
Burgemeester van Reenensingel 101, 2803PA Gouda
Telefoon
0182 606957
Nationale Dinerbon Gouda Restaurant de Huismeesters
Nationale Dinerbon Gouda Restaurant de Huismeesters
Nationale Dinerbon Gouda Restaurant de Huismeesters

Lijkt het u wat om de Dinerbon te besteden aan een lekkere lunch? Kom dan eens langs bij Lunchroom De Huismeesters in de Goudse Poort. Deze locatie is bij uitstek geschikt voor een uitgebreide werklunch. Het is zelfs mogelijk om de gerechten van tevoren te bestellen via de website of mail. Zo kunt u meteen bij binnenkomst genieten van het heerlijke eten en drinken! Dit maakt een lunch bij Lunchroom De Huismeesters een zeer ontspannen aangelegenheid. Bovendien kunt u ook gewoon met uw Dinercheque betalen!

Lunchroom De Huismeesters is op iedere werkdag geopend tussen 9:00 en 15:00. Bestel eerst een lekker kopje koffie of een biologisch fruitsapje en kies uw favoriete lunchgerechten. Ze beschikken over een ruim assortiment aan heerlijke broodjes, waarbij u altijd de keus heeft uit een Italiaanse bol of een Frans stokbrood. Ze hebben een aantal klassieke varianten zoals het broodje gezond met kaas, ham, tomaat, komkommer en ei. Maar ook als u eens iets nieuws wilt proberen, bent u hier aan het juiste adres met uw Dinerbon. Voor de grote trek hebben ze bijvoorbeeld een broodje met gehaktbal en satésaus. Of is het broodje met Thaise Thai Paneng kerrie met salade of aardappel en ui meer iets voor u?

Laat wel nog een plekje over in uw maag, want bij Lunchroom De Huismeesters serveren ze ook heerlijke ambachtelijke appeltaart. Deze wordt geleverd door Banketbakkerij Herfst. Deze bakkerij in Gouda staat sinds jaar en dag bekend om haar vakmanschap en kwaliteit. Voor slechts €4 krijgt u al een stukje appeltaart mét koffie! Of in ruil voor uw Dinercheque natuurlijk.

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen