Restaurant Merwezicht

Adres
Eind 19, 4201CP Gorinchem
Telefoon
0183 689 747
Nationale Dinerbon Gorinchem Restaurant Merwezicht
Nationale Dinerbon Gorinchem Restaurant Merwezicht
Nationale Dinerbon Gorinchem Restaurant Merwezicht

Restaurant Merwezicht is een heel bijzonder restaurant in Gorinchem waar u in ruil voor uw Dinercheque kunt genieten heerlijke spijzen en wijn. Houdt u van een uitgebreid diner waar u volledig tot ontspanning kunt komen? Dan zit u hier helemaal goed! Het zeventiende-eeuwse pand waarin het restaurant gevestigd is heeft een rijke geschiedenis. Tegenwoordig is het restaurant voorzien van een grote zaal, serre én een buitenterras. Het prachtige uitzicht over de rivier de Merwede is alleen al een reden om hier te komen eten met uw Dinerbon!

De koks van Restaurant Merwezicht verassen hun gasten met de klassieke Franse keuken. Daarbij gaat veel aandacht naar de oorspronkelijke bereiding en het behoud van de hoge kwaliteit, maar dan wel met een eigenzinnige en moderne twist. Op de menukaart vindt u veel seizoenspecialiteiten en wildgerechten. Leef als een god in Frankrijk in ruil voor uw Dinercheque! Bestel bijvoorbeeld de fazantenborst met zuurkool, buikspek en Cognacsaus, de ossenhaas met rode wijnsaus, Noordzeetong geserveerd op de hoofdgraat of Gaasterlander kruidenvarken met romige dragon-mosterdsaus. Overigens zijn vegetariërs ook van harte welkom bij Restaurant Merwezicht! Sluit uw diner af met een heerlijk dessert, kaasplankje of proeverij van likeuren.

Restaurant Merwezicht beschikt naast de a la carte kaart ook over een aantal bijzondere menu’s. Deze kunt u ook met uw Dinercheque bestellen! Zo hebben ze bijvoorbeeld een proeverij van zes gangen met vier hartige gangen, een kaasselectie, een zoet dessert én een bijpassend wijnarrangement. De liefhebber kan ook gaan voor een Kreeft en Oestermenu. Tot snel bij Restaurant Merwezicht!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen