Crimpert Salm

Adres
Visstraat 3-7, 3311 KX Dordrecht
Telefoon
078 - 6145557
Nationale Dinerbon Dordrecht Crimpert Salm
Nationale Dinerbon Dordrecht Crimpert Salm
Nationale Dinerbon Dordrecht Crimpert Salm
Nationale Dinerbon Dordrecht Crimpert Salm

Uw Nationale Dinerbon besteedt u zeer verstandig bij Grand Café en Restaurant Crimpert Salm. Een bezoek aan de oudste stad van Nederland Dordrecht is niet compleet zonder langs dit prachtige restaurant te gaan. Het restaurant bevindt zich namelijk in het gelijknamige pand wat in de 17e eeuw gebouwd is door het rijke viskopersgilde van Dordrecht. Deze lieten het pand verfraaien in Renaissance stijl en voegden een prachtige trapgevel toe. De oorsprong van de naam Crimpert Salm moet gezocht worden in het ‘krimpslaan’ van de zalm.  De zalm werd dan achter de kieuwen geslagen zodat deze een fellere roze kleur kreeg.

Begin 2015 ging voor Marcel Koelewijn, de huidige eigenaar, een wens in vervulling. Hij nam Crimpert Salm en kon vanaf nu hier als gastheer kwaliteitsmaaltijden aanbieden tegen een goede prijs. Marcel is een echte Dordtenaar en horeca mens en doet dit elke dag met ontzettend veel enthousiasme. Hij gaat altijd op zoek naar de beste producten uit de streek om daarmee verrassende gerechten te creëren. In de keuken van Crimpert Salm wordt enkel met dagverse producten gewerkt, zodat het krimpslaan van zalm inmiddels overbodig is geworden. De menukaart bevat klassieke vis en vleesgerechten met een moderne twist. Ook voor de vegetariër is er bij Crimpert Salm genoeg te kiezen. Typisch Dordts zijn het hazelnootgebak van Brokking, de kaas van Gert Jan de kaasboer en de witte wijn uit de Dordtse wijngaard Bilderhof.

Komt u snel eens met uw Nationale Dinerbon typisch Dordts genieten? Bij Crimpert Salm ervaart u het heden en verleden van Dordrecht onder het genot van een goede lunch, een heerlijk diner of gewoon een lekkere high tea of vers gezet bakje koffie. Wij vragen u het even bij uw reservering te melden als u met uw dinerbon komt. Tot snel! 

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen