Spize

Adres
Spui 185, 2511 BN Den Haag
Telefoon
070 - 3652827
Nationale Dinerbon Den Haag Spize
Nationale Dinerbon Den Haag Spize
Nationale Dinerbon Den Haag Spize
Nationale Dinerbon Den Haag Spize

Kom het echte Thailand ervaren, gewoon aan het Spui in Den Haag. Restaurant SpiZe weet de veelzijdigheid van dit prachtige land te vangen in heerlijke gerechten en een sfeervol eigentijds decor. De vijf meter hoge Boeddha maakt het geheel af en maakt dat u zich voor even niet meer in Nederland waant. U kunt uw Dinercheque hier fantastisch besteden en u zult na één bezoek gelijk terug willen. SpiZe combineert de meest heerlijke geuren, kleuren en smaken en neemt u door de grote veelzijdigheid van de gerechten mee op een reis door Thailand.

 

U kunt bij SpiZe tegen een lage prijs zelf een driegangenmenu samenstellen. Ook kunt zich tegoed doen aan de vele specials. Voor iedere smaak is bij SpiZe wat wils. U hoeft zich niet door de naam van het restaurant te laten afschrikken wanneer u niet van pittig houdt; de gerechten variëren van lekker pittig tot zacht en mild. Ook de vegetariër heeft bij SpiZe keuze te over. Het maakt uiteindelijk niet uit wat u kiest want door de verse bereiding en de authentieke kruiden worden alle gerechten tongstrelend lekker. SpiZe weet het geheel aan geuren, kleuren en smaken perfect uit te balanceren. SpiZe is een feestje voor de tong en voor het oog.

 

Laat u door SpiZe meevoeren naar het authentieke Thailand in een unieke setting. Het hele team van SpiZe nodigt u met uw Dinercheque uit om u te laten verrassen en te genieten van alles wat hun fantastische keuken te bieden heeft. Tot heel snel!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen