Restaurant Waterloo

Adres
Het Kleine Loo 376, 2592 CK Den Haag
Telefoon
070 - 3833821
Nationale Dinerbon Den Haag Restaurant Waterloo
Nationale Dinerbon Den Haag Restaurant Waterloo
Nationale Dinerbon Den Haag Restaurant Waterloo
Nationale Dinerbon Den Haag Restaurant Waterloo

Restaurant Waterloo is een stijlvol restaurant bij Winkelcentrum Mariahoeve in het altijd gezellige Den Haag. Met uw Dinercheque kunt u hier zeven dagen per week terecht tussen 17:30 en 22:00. Woont of werkt u in de buurt van Den Haag? Kom dan luxe dineren voor een schappelijke prijs bij Restaurant Waterloo.

Houdt u van kreeft? Dan kunt u uw geluk niet op bij Restaurant Waterloo. Kijk op de website om te checken of het de juiste tijd is en reserveer gauw een tafel. Voor €39,50 per persoon krijgt u een glaasje prosecco en drie gangen waar de kreeft centraal staat. U kunt natuurlijk ook betalen met uw Dinercheque. De kreeft is dagvers en u mag zelf kiezen hoe hij bereid wordt. Verder kunt u ook gewoon a la carte of de proeverij van de chef bestellen.  De chef maakt dan een heerlijk menu voor u klaar en laat u kennis maken met de culinaire hoogstandjes uit de keuken. Op de á la carte menukaart staan diverse vlees- en visgerechten én hele bijzondere desserts, zoals huisgemaakte brownie en een taartje van spekkoek. Zorg dus dat u niet teveel eet voor u met de Dinercheque naar Restaurant Waterloo gaat!

Bij Restaurant Waterloo kunt u ook dineren in stijl met een ‘’High Wine’’. Dit feestelijke arrangement bestaat uit drie glazen verassende wijn en een aantal warme en koude hapjes. U hoeft even helemaal niets, behalve van het leven genieten. Ideaal voor een feestelijke avond uit met uw Dinercheque.

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen