Restaurant M

Adres
Groenewegje 115, 2515 LP Den Haag
Telefoon
070 380 1986
Nationale Dinerbon Den Haag Restaurant M
Nationale Dinerbon Den Haag Restaurant M
Nationale Dinerbon Den Haag Restaurant M
Nationale Dinerbon Den Haag Restaurant M

Restaurant M is een Frans-Mediterraans restaurant, gevestigd in de prachtige oude binnenstad van Den Haag. Iedereen die van goed eten en mooie wijnen houdt is welkom. Neem ook gerust uw Dinerbon mee, want Restaurant M is één van de vele restaurant die hierbij aangesloten zijn. Het is aan te raden om te komen eten op een mooie dag, want dan kunt u van uw maaltijd genieten op de terrasboot! Kom weer even helemaal tot ontspanning met een gezellig hapje en drankje. Bij Restaurant M is uw Dinercheque goed besteed!

Of u nu lekker samen uit eten gaat, met een vriendengroep of met uw zakelijke relaties; het team van Restaurant M ziet het als haar taak de avond in te vullen naar uw wensen en verwachtingen. Chef-kok en eigenaar Bart van Doorn staat garant voor kwaliteit, versheid en het gebruik van de allerlekkerste seizoensproducten. De regelmatig wisselende menukaart bestaat vooral uit klassieke Frans-Mediterraanse gerechten met een creatieve twist. Wat dacht u van gekonfijte roodpootpatrijs met gekarameliseerde zuurkool en calvados appels of gepocheerde ossenhaas met gegrilde aardappels, gerookte pastinaak en stroganoffsaus? De fijnproever is hier aan het juiste adres met zijn of haar Dinerbon! Restaurant M beschikt ook over een uitgebreide wijnkaart met meer dan tien open wijnen uit klassieke wijn gebieden.

Wilt u echt eens uitgebreid tafelen met uw Dinercheque? Restaurant M staat bekend om haar verassingsmenu van drie, vier of vijf gangen. Dan laat u het diner volledig in de handen van de chef én leert u nieuwe smaakcombinaties kennen! Reserveer meteen even via de website.

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen