OCEANS Square (geen voucher)

Adres
Gevers Deynootplein 129, 2586 CR Den Haag
Telefoon
070 4049423
Nationale Dinerbon Den Haag OCEANS Square (geen voucher)
Nationale Dinerbon Den Haag OCEANS Square (geen voucher)

U kunt nu met uw dinercheque in de kustplaats Scheveningen de lekkerste plateaus met fruits de mer komen eten bij restaurant Oceans Square. Dit stijlvolle en bovenal sfeervolle restaurant bevindt zich in het centrum van de populaire badplaats, en trekt al sinds jaar en dag vele bezoekers uit de regio maar ook uit de wijde omtrek. Het is hét restaurant voor een feestelijke avond met familie, een chique diner met collega’s of een geheel verzorgde avond uit met vrienden. De inrichting is modern en chique, maar met een onspannen sfeer, zodat u zich bij Oceans Square snel thuis zult voelen wanneer u met uw dinercheque neerstrijkt na een heerlijke dag op het strand of in de duinen.

Het menu van restaurant Oceans Square is zeer uitgebreid en biedt een ruime keuze uit kwalitatief hoogstaande gerechten. Probeer een van de vele verse visgerechten, zoals een hele kreeft die is gerookt en die wordt geserveerd met geclarificeerde boter en Japanse salade. Voor vegetariers zijn er enkele goedgevulde maaltijdsalades te verkrijgen of een wilde ristotto die wordt geserveerd met een varieteit aan wilde bospaddestoelen en zongedroogde tomaatjes. Wilt u na het eten nog even lekker nagenieten? Kom dan naar de sfeervolle bar en drink een van de signature cocktails of een goed glas champagne met elkaar.

Het team van bediening en de keukenbrigade hopen u snel welkom te mogen heten in hun mooie restaurant en ook uw dinerbon is van harte welkom bij Oceans Square!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen