Nurzadem

Adres
Vaillantlaan 119, 2526 HC Den Haag
Telefoon
070 380 0505
Nationale Dinerbon Den Haag Nurzadem
Nationale Dinerbon Den Haag Nurzadem
Nationale Dinerbon Den Haag Nurzadem
Nationale Dinerbon Den Haag Nurzadem

Als u dol bent op de traditionele Turkse keuken, moet u bij Restaurant Nurzadem zijn met uw Dinerbon. U vindt deze eetgelegenheid in de Haagse Schilderswijk, dat ook wel bekend staat om haar diversiteit aan culturen en eettradities. De chefs van Restaurant Nurzadem hebben zich meester gemaakt in de exotische Turkse keuken en de bediening zorgt er voor dat u wordt ondergedompeld in de Turkse gezelligheid. Iedereen is van harte welkom voor een smakelijk diner. Ook u én uw Dinercheque zijn bij deze uitgenodigd!

Als u dol bent op pizza, zit u bij Restaurant Nurzadem wel goed. Uiteraard hebben ze er overheerlijke Turkse pizza’s, maar ze serveren er nu ook echte Italiaanse pizza’s. Bestel bijvoorbeeld de Pizza Pollo met kip en ananas, de Pizza Al Hoceima met garnalen, tonijn en ansjovis of de Pizza Calzone met champignons, paprika en vlees naar keuze. Sowieso is de echte vleesliefhebber bij Restaurant Nurzadem aan het juiste adres. Ze staan namelijk bekend om hun heerlijke Turkse grillspecialiteiten zoals lamsribben, kipfilet en natuurlijk Adana Kebab. U kunt ook de Dinerbon omruilen voor een Durum of Pide. Een pide is een Turks deeggerecht dat traditioneel wordt gevuld met gekruid gehakt. Hoe dan ook, een diner bij Restaurant Nurzadem staat garant voor een avond lang smullen.

Heeft u moeite bij het maken van een keuze uit alle grillgerechten van Restaurant Nurzadem? Dit is gelukkig op te lossen door de Mix Grill te bestellen met uw Dinercheque. Deze bestaat uit een mix van koteletten, kipvleugels, adana, shaslick, kipfilet en kofte geserveerd met salade en rijst/patat.

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen