Kashmir

Adres
Javastraat 67, 2585 AG Den Haag
Telefoon
070-3632127
Nationale Dinerbon Den Haag Kashmir
Nationale Dinerbon Den Haag Kashmir

Wilde u altijd al een keer naar het prachtige India? Dan is het een goed idee om eens te gaan eten bij Kashmir in het altijd gezellige Den Haag. Hier kunt u in ruil voor uw Dinerbon genieten van de grote verscheidenheid van de authentieke Indiase keuken. U kunt gedurende het hele jaar terecht bij Kashmir en dan zelfs op feestdagen! Geniet van een heerlijke en gezellige maaltijd samen met uw partner, familie of vrienden. U kunt er ook altijd terecht om uw Dinercheque te verzilveren!

Op de menukaart van Kashmir vindt u een breed aanbod aan traditionele en kleurrijke Indiase gerechten. U kunt onder andere kiezen voor één van de echte Indiase klassiekers, die op de allerbeste manier worden gebruikt. Of probeer eens iets nieuws en laat u verrassen door de uiteenlopende smaken van de Indiase keuken. Met haar veelzijdige menukaart wordt bij Kashmir ieder buikje gevuld. De gerechten worden bereid met de heerlijkste kruiden, zoals u die alleen kent uit de Indiase keuken. Kom een keer langs met uw Dinerbon en proef het zelf! Het team van Kashmir heet u welkom en houdt altijd graag rekening met uw wensen en voorkeuren. Ze zorgen er gezamenlijk voor dat u ultiem kunt genieten van de heerlijke Indiase keuken.

Als u restaurant Kashmir binnenstapt, maakt u meteen kennis met een stukje India. Door het kleurrijke interieur geniet u tijdens het eten van de echte Indiase sfeer. Ook is het mogelijk en zeer vanzelfsprekend om uw heerlijke Indiase maaltijd af te halen. Betalen kan gewoon met uw Dinercheque.

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen