Het Heden

Adres
Noordeinde 148, 2514 GP Den Haag
Telefoon
070-3464664
Nationale Dinerbon Den Haag Het Heden
Nationale Dinerbon Den Haag Het Heden
Nationale Dinerbon Den Haag Het Heden
Nationale Dinerbon Den Haag Het Heden

Kom met uw Dinerbon langs bij Het Heden! Dit is een bijzonder restaurant aan het Noordeinde in Den Haag, gevestigd in een monumentaal pand. Ondanks de ligging aan de drukke winkelstraat, kunt u zich hier heerlijk terug trekken in een oase van rust en gezelligheid. Neem plaats in de historische Herenkamer of op het terras in de achtertuin. U kunt hier in de zon of in de schaduw van de weelderige druivenranken genieten van een hapje en een drankje. Kom dus gauw langs en neem uw Dinercheque mee!

Vanaf een uurtje of 17:00 is Het Heden geopend voor het diner. Bestel eerst een mooi glas wijn en één van de voorgerechten, zoals de gerookte ribeye of de bijzondere makreeltompouce met wortelcrème en rode ui compote. Onder de hoofdgerechten vindt u lekkernijen zoals gebakken eendenborstfilet, zalmfilet met portsaus en huisgemaakte truffelgnocchi. Vraag ook eens naar de vangst en de jacht van de dag. Wilt u uw diner liever in de handen laten van de chef? Ruil dan uw Dinerbon in voor een verassingsmenu van drie, vier of vijf gangen. Voor een extra feestelijke avond is het paradepaartje van Het Heden aan te raden: de High Wine! Deze bestaat uit vijf bijzondere gangen, ieder met een bijpassend glas wijn.

De liefhebber van zoete lekkernijen is bij Het Heden aan het goede adres met de Dinercheque. Zo hebben ze diverse huisgemaakte taarten, chocolate lava cake én macademia parfait met hazelnootsaus. Dat kan toch niemand weerstaan?

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen