El Gusto

Adres
Danckertsstraat 37, 2517 TE Den Haag
Telefoon
070 - 2141023
Nationale Dinerbon Den Haag El Gusto
Nationale Dinerbon Den Haag El Gusto
Nationale Dinerbon Den Haag El Gusto
Nationale Dinerbon Den Haag El Gusto

Wilt u echt graag weg uit dit koude kikkerlandje, en zou u graag willen ontsnappen aan de vele regenbuien die Nederland terroriseren? Dan kunt u een ticket boeken naar Spanje, maar een goedkoper alternatief is El Gusto in Den Haag. Stap bij ons binnen met uw dinercheque en ervaar de veelzijdigheid van de mediterrane keuken.

De zoektocht naar de echte authentieke mediterraanse keuken stopt bij El Gusto. In dit restaurant kunt u kennis maken met de echte smaak van de mediterranen. Elk gerecht van El Gusto wordt bereid met een hoge variatie aan producten van een hoge kwaliteit. El Gusto heeft zichzelf een bekende naam gegeven met hun sublieme tapas. Voor deze tapas komt menig bezoeker terug om te genieten van een echt stukje Spanje. En dat in Den Haag! Naast de overheerlijke tapas kunt u ook kiezen uit andere maar toch net zo lekkere vis- en vleesgerechten en gezonde salades. We hopen dat u snel een keer langs komt met uw dinercheque zodat we u kunnen verwennen met een echte mediterraanse ervaring.

Alle ingrediënten die op uw bord te zien krijgt zijn op een ambachtelijke wijze klaargemaakt en met liefde voor de mediterraanse keuken. Neemt u ook nog een kijkje op onze wijnkaart? Op deze wijnkaart kunt u kiezen uit een breed scala van traditionele wijnen, maar ook heerlijke bijzondere wijnen. Zo is er voor elke gelegenheid en elk gerecht een heerlijke wijn te vinden.

Komt u snel een keer langs met uw dinercheque en geniet van uw eten in een rustige en gezellige setting. Uw dinercheque kunt u niet combineren met speciale acties.

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen